16 March 2011

Hari ni mood tak berapa nak elok....geram tak bleh nak cakap banyak...heeee...(i kan memang suka membebel...ha...ha..ha...) semua nya di sebab kan :

from mr google
nak makan pun susah...hu...hu...hu....

ok lah.....
Double story in one entry...he..he..he...
ok la kan....walau pun dah berlalu...masih panas lagi....

perjalanan 2 minggu ini yang memenatkan tapi seronok.....

5-6 Mac 2011-Kg Melayu Majidee,JB
Meraikan cinta Hafiz & Sofia
-hafiz ni kawan Mr D....so dah penah kenal masa teman Mr D main futsal dan di jemput...so pegi je la...merasa gak tengok adat dan kenduri belah selatan...ni kenduri belah pengantin pompuan.


kendurinya meriah sangat....ada live band,ada dj yang sangat2 happening...
deco majlisnya pun sangat cantik.....
pengantin nya pun cantikkkk....he...he..he...
kami tidur di rumah saudara pengantin pompuan...dalam 5 minit ke umah pengantin....tuan rumahnya baik sangat...pegi ngan kawan2 Mr D yang happening gitu...asyik nak tergelak je....

ok...jom layan gambar.....
sarung cincin...hu...hu..hu...tak sempat tgk akad nikah...

kat stulang laut....sementara tunggu nak belarak...


rombongan pengantin lelaki


dj yang sangat happening...ha..ha..ha...waaahhh gitu kak senah...ha..ha..ha...


buku tetamu yang cantik....


dan saya menulis di situ...heee....



hiasan kek yang comel sangatttt....


banner yang coolllll...


gambar ramai2 sebelum balik ....


buah tangan...~sukaaa..bleh buat koleksi~...


semoga korang bahagia.....


lepas majlis terus balik...ingat nak singgah ayer hitam tapi drebar dah penat...hu./.hu..hu...

11-14 Mac 2011-Kota Bharu,Kelantan
meraikan majlis Elane & Hakim

sambil2 beli barang tuk hantaran my brother...sambil nyelam minum air....



jalan-jalan at pengkalan kubur waktu hujan tak berhenti...hu..hu..hu...


lapik periuk @ lekar.....untuk di deco for my brother wedding



my best friend wedding.......

kami terlambat sampai....coz jem dalam bandar Kota Bharu...tak pe la..at least...sempat berjumpa dan raikan pengantin....

majlisnya meriah gak...sangat tertarik ngan idea makan dalam talam buluh saiz sebesar pinggan yang di lapik ngan daun pisang...really nice...katanya sewa je dalam 50 biji...bagus gak tak yah nak basuh pinggan


contoh dari Mr Google
-tapi sori la tak de gambar sebab sibuk dok rasa kerabu nipah (pun tak de gambar..hu..hu..hu...)


ann,elane and me.....


me and Mr D amik berkat..wahahahaaaa....(berangan!)



hantaran pihak lelaki



hantaran pihak perempuan


souvenir yang sangat comel


congratulation for you my friends....semoga bahagia menempuh alam baru....

ok lah...itu je...sangat penat sebenarnya..2 weekend tak dok umah...adoiii...minggu ni nak rehat secukupnya....heeee.....

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates