21 March 2011

Salam hari Isnin.....

nape ye?..asal hari Isnin je mesti ramai yang tak de mood nak buat kerja...Monday Blues la...apa..la...heee....
aku pun sama gak...he..he..he....rasa malassss jerrr...napa ntah....mood cuti ari Ahad la ni...kena plak Ahad tu keluar berjalan-jalan....lagi la...penat,mood nak tidurrr je.....soooo....
sebab dah boring lunch kat kedai and office...ari ni aku lunch je kat tepi tasik...kebetulan lak bawa bekal...herrrmmmm...memandangkan Putrajaya mempunyai tasik dan landskap yang menarik,manfaat kan la....selari la kan ngan objektif Putrajaya sebagai bandar dalam taman...sebenarnya stress pun hilang bila kita tenangkan fikiran ngan alam semulajadi...tapi kena ingat...piknik2 juga tepi tasik or taman,kebersihan kena la jaga...nanti dah kotor kan,dah tak cantik....jom ramai2 kita jimat kan duit bawa bekal and lunch tepi tasik or taman....hilangkan stress kerja dengan kehijauan taman....heeeee........


bersama bekalan lunch....


taman di putrajaya yang bersih....


suasana yang redup dan angin sepoi2 bahasa...he..he..he...


Selamat makan tengah hari.....:)

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates