Sekinchan Ikan Bakar

5:59 PM Sue Izza 0 Comments

Assalamualaikum....

hai semua...entry kali ni nak cite pasal makan2 ( my feveret)....
balik keje semalam,pujuk2 manj
a Mr D he..he..he...ajak temankan ke Kajang,nak beli barang2 nak buat deco majlis adik nanti....(padahal saja nak berjalan..hik..hik..hik...)


kat kedai bunga....heee....

pusing2 kat Jalan Reko (dekat Econsave baru Kajang).....nampak lak kedai Sekinchan Ikan Bakar kat situ...baru bukak 11 Mac lalu...penah gak tengok restoran ni dalam Jalan-Jalan Cari Makan....

Saja gurau2 ngan Mr D ajak try...alih2 terus dia parking...he..he...he...


ni la dia...cawangan yang baru buka di Jalan Reko,Kajang....


tertarik ngan lampu minyak tanah tu...klasik...teringat dok kg ngan ayah n arwah mek...

Mr D yang tak sabar....makanan belum sampai la...hish...

tu diaaa....ikan jenahak bakar and sotong bakar.....


kitaorang order nasi satu je...sebab....aku nak ratah ikan...n tak mau makan nasi malam2 (diet la konon....leh blah...ha..ha..ha...)....alah...ini pun dah cukup tuk membuntatkan perut kitaorg..... :)


ni lak pencicahnya...sedappppp....


hurmmmmm....bleh tahan sedapnya....licin semua...he..he..he...elok plak tgh lapar....ok la....tapi tak leh la nak hari2 makan sini sebab harganya.....boleh tahan laaaa....(agak mahal...hu..hu..hu...)

dah habis makan...mata pun dah layu....tercapai la target...barang2 dah dapat...n dapat makan lagi....he..he..he...so Mr D drive balik....aku plak bleh tertido kat sebelah,celik2 mata apasal la tak sampai2 lagi ni...rupanya dia dok pusing survey jalan area kampung2 kat Kajang,Semenyih and Bangi...hadoiiiiiiihhhh...dah malam laaaa....ishhhh....

0 singgah dan taip sket..: