SUP URAT KETING

10:16 AM Sue Izza 3 Comments

Assalamualaikum semua.....sehat2 la hendaknya ye....

hurmmm...dua tiga ari tak update blog nih...ke'busy'an yang melanda...hu..hu..hu...biasa la akhir2 bulan ni...banyak lak report yang nak di hantar....sawan kertas jap (ada ke istilah ni?...heeee...Mr D je selalu nya yang sawan kertas ni....)

pagi ni masuk kerja dengan mata yang nak kena tongkat ngan batang mancis...aduhhhh...ni melayan bebudak ( and bapak budak) semalam la ni...(opsssss....jangan pikir kuning k....)
dah lama tak buat kerja gile.....sejak2 Papa Jamil dah dapat baby...hu..hu....
amik ko...kul 5.30 pg baru sampai rumah...ke mana?...ahaaa...mandi air panas la....
ok....ok...stop..bukan nak cite pasal tu k....itu kemudian...he..he..he...

ni nak cite pasal Sup Urat Ketin yang dah menawan tekak ku dan Mr D,restoran ni kat seksyen 7 bangi....aku tak tahu nak explain jalan nya...tapi aku boleh la drive sendiri nak pergi...yang aku tahu dekat ngan JPJ Bangi...heeeeeeeeee.......
lepas maghrib masih di office dan memandangkan tak makan tengahari...so perut ku dah menjerit mintak di isi...Mr D ajak kuar lepas dia swimming...so,ini la pilihan kami....

jom layan gambar ok.....


muka kelaparan....hu..hu..hu....



hidangan pertama-sate ngan nasi impit dalam daun pisang....


sup urat keting




kailan ikan masin......

pilihan Mr D....mee hailam....

banyaknyaaaaa....he...he..he...ni suma Mr D la...tak agak2....makan 2 orang,ordernya...hishhh....tak jadi aku nak diet...tapi supnya memang sedap ah....sate nya pun ok la....
restoran nya ok...bersih...dan service pun ok la,harga pun biasa2 jerrr....

ok itu saja tuk kali ni....

*kesibukan melanda....waaaa....need rest....:(

3 comments:

  1. lor...ingat masak sndiri...tgk tajuk tadi rasa mcm nak tabik spring kat ko..heheee...

    ReplyDelete
  2. ha...ha..ha...tak de maknanya...masak simple2 hidup org bujang bleh la as oiiii...ha..ha..ha...lagipun ari keje..mana sempat...

    ReplyDelete
  3. haaa sup urat keting ?haha .. sedapnye wuwwwuuu

    ReplyDelete