SEGMEN : BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !...

2:38 PM Sue Izza 16 Comments

Assalamualaikum semua...buat apa petang2 ni?...makan goreng pisang? sedapnyaaa...mintak sikitttt...heeee....cik ngah kat opis lagi ni ha...rehat jap..ada lagi kerja yang tak siap..nak kasi siap ari ni gak...alang2 tak de apa program kan weekend ni....so,habiskan kerja...(sementara tunggu Mr D swimming...he..he..he...)

ok lah...dok asyik blogwalking tetiba terjumpa entry ini dari blogger otai kita ni ha....teringin lak nak join...heeee....



ok,nak jawab soalan yang abang Ben bagi plak :

Siapa yang mempengaruhi anda untuk buat blog :

cik ngah ni dulunya just suka membaca blog orang...jadi silent reader je....ada gak la komen sket2 kat facebook diaorang...alih2 ada member sekolah lama dok suruh buat gak blog...katanya boleh kongsi perkembangan terbaru...maklum lah sekarang ni masing2 dok jauh susah plak nak jumpa...so sedikit sebanyak tahu la apa perkembangan rakan-rakan lama kan?
tima kasih la kat kak semah kita ni...he..he..he...dia yang sibuk ngan dak kakak dan adik pun sempat lagi buat blog...

Yang kedua plak cik ain kita ni ha...cik ngah selalu sangat baca entry dia kat facebook...terdetik lak hati nak ada blog juga...tengok dia ber'blog' bestttt je kan dapat ramai kawan lagi....di tamabah lak kawan-kawan kat rumah dan sekeliling yang sibuk suruh buat blog,katanya cik ngah kan suka membebel (huh!...)....heeee...

Siapakah sumber inspirasi anda?

ok...dalam penulisan blog ni...cik ngah banyak dapat inspirasi daripada :

encik zack-realiti konspirasi
abang ben semestinya
pn xora-dia terima nikahnya
si comel ni-cik qaseh
sunah-sunah suka sakura

ok diorang ni la inspirasi cik ngah bila ber'blog'....hari-hari dok terjah blog diorang....ternanti-nanti entry terbaru...kekadang baca sampai senyum-senyum sendiri pun ada,cara diaorang menulis memang best...cool and sempoi jerrr...(dahhhh...tak leh puji banyak2 nanti kembang lak)...he..he..he...

yessss...siap...tu je la....

thank you abang ben...
wsalam....

bisik-bisik:
makin best plak ber'blog' nih...dapat ramai kawan...cik ngah memang suka berkawan...



16 comments:

  1. mambang datang singgah2 putri rimba...nk follow ni, mane la tuan rumah ni...xpela tuan rumah xde kite follow diam2...ekekeke...nnti free2 dtg follow mambang gk ye :) macehhhh..

    http://violencexx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. amboiii...malam2 dok terbang lagi ke?...ni ha...ada je tuan rumah nya...tima kasih la...sib baik ternampak ha...baru nak offline...dah ngantuk...heee...jap ea..kita nak singgah umah dia lak...

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

    singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  4. ziarah dari segmen..kite same2 baru.. jom tgk sy punye pulak.. :)

    http://thesyafiqmokhtar.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

    ReplyDelete
  5. singgah c ney...:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  6. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. singgah n follow dari blog BA

    ReplyDelete
  8. hai...

    salam perkenalan..

    datang menjengah sahabat seangkatan

    (^.^)

    ReplyDelete
  9. Lulu singgah untuk up trafik blog ni....selamat pagi!!

    ReplyDelete
  10. salam singgah n follow sini!
    Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak!

    ReplyDelete
  11. tima kasih suma...sayang korang....

    ReplyDelete
  12. salam..blogwalking..
    ee..kite satu groupla..hehe
    http://www.benashaari.com/2011/04/awok-blogger-baru-ek-8-blog-pilihan.html

    ReplyDelete
  13. singgh dr blog abg ben..salam perkenalan...buat la kunjngn balas..hee~~

    http://zonesaye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. hehe...che semah pun ade..hikhik... bila masa entry ni kuar ye... tak perasan lak =D selamat berblogging ye bebeh =D

    ReplyDelete
  15. ye arrr..cik semah dok suruh buat blog...terpengaruh ar ni...

    ReplyDelete