22 April 2011

Assalamualaikum semua....
hermmmm...hari lepas hujan.lebat sangat,masih di opis..nak balik tapi takut kilat dok berlawan..hu..hu..hu...so teruskan aktiviti blogwalking..he..he..he...
ok ni first time nak join segmen masa buka blog dan entry ini....tiba-tiba je terasa bersemangat nak join...ye la cik ngah ni kan blogger baru....tak sampai 2 bulan pun lagi ha...harus tau join segmen ni...heee....thanks En Bangku Kosong



ok...sekarang cik ngah bukak cite follower pertama cik ngah masa first time buat blog nih...ni dia orangnya....yaaaaa.....tepukan tuk cik ain kita ye....thanks ain....
sebenarnya dia la punca cik ngah buat blog...dia selalu kongsikan entry blognya kat facebook...asyik baca yang dia je...teringin lak nak buat blog sendiri....
at least boleh kongsikan apa2 hobi or cite2 yang menarik kan?...
lagipun bila mintak pendapat kawan2 ramai yang kata ok...and jadi la blog ni....

oh ya!...cik ain ni cik ngah kenal dia sebab dia tunang Encik Faizal...Encik Faizal tu plak rakan sekerja cik ngah masa kat Putrajaya...tu la kenal ngan cik ain ni...suka gak tengok cik ain ni...ada cara dan perwatakan tersendiri....kalau nak kenal dia bukak la blog dia kat sini....

semoga cik ain cepat kawin n jgn lupa jemput cik ngah ye....
ok...tu je pasal follower pertama cik ngah ye...(tak tau dah nak tulis apa...heee....)

ini entry tuk segmen ni....

ok bye bye....
wassalam...

19 singgah dan taip sket..

saya dah follow awak..
jom follow www.qasehmansya.blogspot.com

REPLY

singgah ke laman anda dari bangku kosong...

http://shafiqzainal.blogspot.com/

REPLY

mai singgah blog cikgu yok..salam kenal :)

http://cikgucinta89@yahoo.com

REPLY

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni dr Bangku Kosong..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

REPLY

assalamualaikum... MO datang singgah dari blog HH (bangku kosong... wahh puteri rimba..hihi.. lama xmasuk hutan.. masa masuk tadi tengok folower 14 ish nak tunggu no 17 sebab no fav lepas tekan folo je la tengok yessss no 17.. sukanya saya.. hihi...

selamat menulis dan berkongsi untuk kebaikan bersama.. di kesempatan ni MO nak jemput puteri rimba join contest MO la..

MO NAK BAGI HADIAH. HANYA BUAT ENTRY "AKU INGIN BERUBAH"

terima kasih..

REPLY

shafiq : tq so much...
cikgu : salam perkenalan..tq
blade edge: wsalam...tq...insya allah
MO : Wsalam...tima kasih MO....selalu baca entry2 MO...best...jom masuk hutan...taman negara nak?...heee..nak jugak tu no 17 nya...ok2...insya allah saya join...

REPLY

ok tq dina...i follow u too...
salam perkenalan ye...

REPLY

as salam..
salam ziarah dari sabahan..
23?? ok2.. dy nak jadi yg ke 88.. lama lagi.. cantik bambu2.. hijau~ kaler Pebret Nabi nie.. ^_^

REPLY

wsalam mujahid
yes colour feveret nabi...cik ngah suka hijau...dekat dengan alam...cik ngah kan orang kampung...kehijauan hutan dan bau alam...sangat sebati...

REPLY

lagu bunga2 cinta ^^

REPLY

follow sini ;)

gudluck ye! :D

REPLY

hahaha,..thnks babe..

aku pon mcm ko gak..asyik baca org nye blog je..lama2 terpikir nk buat blog sndiri..

REPLY

waaahhh...first time wehh ko komen...bangga jap..ha..ha..ha..nanti ajar2 la aku ek...

REPLY

salam dear!!
mai dr segmen bangku kosong!!

salam singgah dari mummy weiyda
eppy blogging ya!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

REPLY

tq...ok..dah singgah and follow u...salam perkenalan...

REPLY

hai, kite da folo awak. nt folo kite balik eh. really appreciate it :)

REPLY

sy da follow awk...yu follow sy pulak..thanz^^

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates