SEGMEN BK: SAYA BLOGGER BARU KURANG 100 FOLLOWERS

6:05 PM Sue Izza 19 Comments

Assalamualaikum semua....
hermmmm...hari lepas hujan.lebat sangat,masih di opis..nak balik tapi takut kilat dok berlawan..hu..hu..hu...so teruskan aktiviti blogwalking..he..he..he...
ok ni first time nak join segmen masa buka blog dan entry ini....tiba-tiba je terasa bersemangat nak join...ye la cik ngah ni kan blogger baru....tak sampai 2 bulan pun lagi ha...harus tau join segmen ni...heee....thanks En Bangku Kosong



ok...sekarang cik ngah bukak cite follower pertama cik ngah masa first time buat blog nih...ni dia orangnya....yaaaaa.....tepukan tuk cik ain kita ye....thanks ain....
sebenarnya dia la punca cik ngah buat blog...dia selalu kongsikan entry blognya kat facebook...asyik baca yang dia je...teringin lak nak buat blog sendiri....
at least boleh kongsikan apa2 hobi or cite2 yang menarik kan?...
lagipun bila mintak pendapat kawan2 ramai yang kata ok...and jadi la blog ni....

oh ya!...cik ain ni cik ngah kenal dia sebab dia tunang Encik Faizal...Encik Faizal tu plak rakan sekerja cik ngah masa kat Putrajaya...tu la kenal ngan cik ain ni...suka gak tengok cik ain ni...ada cara dan perwatakan tersendiri....kalau nak kenal dia bukak la blog dia kat sini....

semoga cik ain cepat kawin n jgn lupa jemput cik ngah ye....
ok...tu je pasal follower pertama cik ngah ye...(tak tau dah nak tulis apa...heee....)

ini entry tuk segmen ni....

ok bye bye....
wassalam...

19 comments:

  1. saya dah follow awak..
    jom follow www.qasehmansya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. singgah ke laman anda dari bangku kosong...

    http://shafiqzainal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mai singgah blog cikgu yok..salam kenal :)

    http://cikgucinta89@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni dr Bangku Kosong..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum... MO datang singgah dari blog HH (bangku kosong... wahh puteri rimba..hihi.. lama xmasuk hutan.. masa masuk tadi tengok folower 14 ish nak tunggu no 17 sebab no fav lepas tekan folo je la tengok yessss no 17.. sukanya saya.. hihi...

    selamat menulis dan berkongsi untuk kebaikan bersama.. di kesempatan ni MO nak jemput puteri rimba join contest MO la..

    MO NAK BAGI HADIAH. HANYA BUAT ENTRY "AKU INGIN BERUBAH"

    terima kasih..

    ReplyDelete
  6. shafiq : tq so much...
    cikgu : salam perkenalan..tq
    blade edge: wsalam...tq...insya allah
    MO : Wsalam...tima kasih MO....selalu baca entry2 MO...best...jom masuk hutan...taman negara nak?...heee..nak jugak tu no 17 nya...ok2...insya allah saya join...

    ReplyDelete
  7. ok tq dina...i follow u too...
    salam perkenalan ye...

    ReplyDelete
  8. as salam..
    salam ziarah dari sabahan..
    23?? ok2.. dy nak jadi yg ke 88.. lama lagi.. cantik bambu2.. hijau~ kaler Pebret Nabi nie.. ^_^

    ReplyDelete
  9. wsalam mujahid
    yes colour feveret nabi...cik ngah suka hijau...dekat dengan alam...cik ngah kan orang kampung...kehijauan hutan dan bau alam...sangat sebati...

    ReplyDelete
  10. hahaha,..thnks babe..

    aku pon mcm ko gak..asyik baca org nye blog je..lama2 terpikir nk buat blog sndiri..

    ReplyDelete
  11. waaahhh...first time wehh ko komen...bangga jap..ha..ha..ha..nanti ajar2 la aku ek...

    ReplyDelete
  12. salam dear!!
    mai dr segmen bangku kosong!!

    salam singgah dari mummy weiyda
    eppy blogging ya!!

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  13. tq...ok..dah singgah and follow u...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  14. hai, kite da folo awak. nt folo kite balik eh. really appreciate it :)

    ReplyDelete
  15. sy da follow awk...yu follow sy pulak..thanz^^

    ReplyDelete