DIY : Hantaran Tema Ungu

10:28 PM Sue Izza 2 Comments

hai semua....
minggu lepas balik kampung,cik ngah ikut ma and abah gi kuantan umah adik cik ngah yang nak kawin tu...sambil2 tu tolong siapkan hantaran yang dia suruh cik ngah buat....bukan tolong dah...memang cik ngah yang buat pun....heeee....barang2 dah siap beli kat sini...just buat je kat sana...sampai sana tengahari ahad...malam tu terus buat.....tak sempat nak snap gambar bahan2 nya....snap yang dah siap je....tak de la lawa mana pun...biasa and simple je....amatur lagi kan....
lagipun adik mintak buat simple2 je....bakinya cik ngah akan siapkan masa nak pergi belarak nanti....bekas yang cik ngah guna ni adalah lekar yang cik ngah beli masa balik Kelantan dulu...nak tahu tgk kat SINI.....

so...inilah hasilnya...heeee...jangan la kutuk...memang tak setanding dengan yang professional...tapi cik ngah puas hati sebab adik suka.....



set perfume...



quran dan telekung



kasut




handbag


ni je la yang termampu cik ngah tolong dia....nanti mana tahu majlis cik ngah dia lak tolong kan...ye...itu harussss...heeee.....

bisik-bisik:
suka buat kerja2 DIY cam ni...kalau ada orang suka boleh la kalau nak tempah (perasannnnnnnnnn.......) sambil tolong kawan2...sebagai hobi,apa salahnya.....




2 comments:

  1. omei dah tu hehe... wat omei2 nnt bukak koyak gak weee~

    ReplyDelete
  2. ha..ha..ha...qaseh ni...kesitu lak dia...nanti nak kawin tempah ngan cik ngah ye...weeeee.....

    ReplyDelete