19 May 2011

Salam kawan2...pe kabor korang...sehat?...bagussss...
rindu bangat sama ini blog...dah melepas rindu kat ma and abah di kampung...rindu lak kat blog nih...heee...tapiiiii...tak dapat nak update ngan cite balik kampung lagi....kerja bertimbun atas meja...datang lak projek lain yang nak kena siapkan,event plak bersepah....
cik ngah pulak in bad mood...biasa la pompuan....so tungguuuuuuu...cik ngah ada cite menarik nanti (ada orang kisah ke?...hu...hu..hu....)

anyway,thanks kepada yang sudi jenguk blog cik ngah,sewaktu ketiadaan cik ngah ye....(bapak la skema ayat)...ha..ha..ha..sayang korang...thanks gak kepada silent reader tu...(saya tahu anda baca...)

ok lah....nanti cik ngah update cite balik kampung tu...nak setelkan keje dulu....


tgh pening mengadap drawing...plus lagi sakit perut...huuuuu....

bisik-bisik:
seronok balik kampung kali ni.....hilang rindu,segar rasa dapat hirup udara segar pinggir hutan...
Puteri rimba kembali ke rimba,meraih semangat dari tualang dan deruan air sungai
membasuh luka dan kepenatan dengan sejuk embunan di hujung rumput...tenangnya....
Subhanallahhhhh.....

2 singgah dan taip sket..

mesti stok tempoyak banyak ekk...heheee... ingat mu, ingat tempoyak..heheee..

REPLY

harus2...barang wajib tu...ha..ha..ha....

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates