Kalau dah gila bola...

12:14 AM Sue Izza 0 Comments

Salam semua...ape ke hal nya la cik ngah update blog memalam buta nih?...hu..hu..hu...tak leh tido la....

korang minat bola tak?....cik ngah tak minat sangat tapi still gak mengikuti....kalau ajak tengok,tengok gak....terutama game yang best2 arrr...

Mr D plak bukan setakat minat tengok....dia minat main bola jugak...herrrrmmmm...dah lama dia tak main bola,kebetulan plak ari tu ankle dia terseliuh....padan muka (huh!...jahatnya....heeee....) biarkan...orang degil memang cam tu.....
dekat 3 bulan gak la dia berehat kat umah,kena lak kasut bolanya dah rosak...heeee.....
dekat 3 bulan gak la...cik ngah tahan hati dok meneman dia mencari kasut yang dia nak...biasa la dia kan?...cerewetttttttt sangat kalau nak beli barang...lagi teruk tau dari cik ngah bila pilih barang...hadoiiiiii...bleh hilang sabar tau....

selasa baru ni kitaorang terjah Mid Valley,sebab dengar2 cam ada sale....dahhhh...malas nak cite...layan gambar k....



apa lagi la yang di cari tu....



dalam ni ada sale...cik ngah dah tak larat...dok je depan kedai tu


cik ngah dah kepenatan...~abaikan muka sememeh tu,ngan baju kerja~..



belek bang jgn tak belek...nak tido kat kedai pombolehhh..grrrr..



yang dia berkenan...tapi tak de size...wahahaha...


akhirnya balik umah dengan hampa...hu..hu..hu...soknya terpaksa mc cik ngah ni...on the way balik tu tetiba je badan panas...huk..huk...malam tu terus demam...
petang esoknya,dia ajak terjah lagi akhirnya jumpa jugak..kat Al-Ikhsan Bandar Baru Bangi...hadoiiiii...padahal ari tu dah pegi pun sini.....tu la dia kalau dah namanya....cerewetttt...opsssss....boleh naik angin wooooo (ala...dia tak kan baca blog ni)


ni la yang berjaya di sambar akhirnya....huissshhh..cabaran tul la...


bisik-bisik :
kekadang tuk orang yang kita sayang,kita akan menyanggupi apa saja walaupun susah...so kena hargai orang tersayang ok....sma jugak ngan ibu bapa kita....tuk anak2,berlapar pun sanggup,so anak2 bila dah besar ni jangan cepat merungut ngan kerenah ibu bapa...apa yang dia orang buat tuk kita lebih berat tanggungannya tau.....

0 singgah dan taip sket..: