09 May 2011

Assalamualaikummm....aiyohhhh...rindu suda kat blog ni...(sakit kepala pun gagah jugak update..adoiii...)
sorry la lama tak update...ke'busy'an dengan aktiviti macam-macam....tak lekat kat umah di buek nyo....aduiiii...

last weekend,on the spot punya plan,ingat nak gi Nilai ngan cik yan je..alih2 kak chik n cik nurul pun nak join...tabah betul cik nurul turun dari temerloh tu ( ayat Mr D)...ok gak kitaorang pun dah lama tak berkumpul ladies2 jerrr...heeee.....

balik je kerja sabtu tu..jemput dak bertiga tu kat komuter serdang,pegi makan then terus serang Nilai 3...cik ngah setelkan dulu barang2 tuk hantaran,baru lah lepaskan diorang merayau,menghabiskan duit...jom layan gambar k....


baru sampai kat Nilai,solat asar then posing dulu...he..he..



kak chik dan beg idamannya...



shopping2 jgn tak shopping....

balik je dari Nilai terus pergi Putra Height....lepak2 makan2 ngan Presiden Kelab kitaorang,sapa lagi....Bro Nasrul ar....(Abang Long tu...he..he..he...)
masing-masing kelaparan n penat jalan2 tadi....















Siap makan ingat nak balik terus,lalu kat I-City,sian kat cik nurul yang tak pernah masuk lagi...so bawa je la...he...he..he...tapi tak lepak lama arr..masing-masing dah letih bangat...


















malam tu kitaorang suma tidur hotel tajaan cik yan di shah alam woooo...tak leh tido di buatnya...cuacanya panas....pagi-pagi morning lagi cik yan ngan kak chik dah kuar gi buat pasport kat PKNS Shah Alam...cik ngah n cik nurul sambung tido heeeee.....

bangun dalam kul 9,siap2 and amik dak berdua tu kat PKNS,then gi makan tengahari kat area terminal bas seksyen 17 Shah Alam....first time makan kat situ,makanannya sedap and murah lak tu...besttttt giler...siap ikan bakar,gulai kawah bagai lah...sorry tak sempat snap gambar...
pastu sambung berfoya-foya versi ladies kami ni ha..kat Alam Sentral...jalan-jalan,karaoke,cuci mata..he..he.he...(bukan tgk lelaki,tgk SALE...waaaahhhhh...)




kak salwa tengah buat performance,kalau tau boleh ajak karaoke...ha..ha...

tu la aktiviti kami last weekend...hu..hu..hu...besttttt....dah lama tak kumpul sama-sama....
harap-harap lepas ni bleh wat lagi cam ni kan....walaupun penat cik ngah jadi driver,tapi seronok sangat dapat jalan-jalan ngan korang...rindu zaman2 MPOB dulu..siyes kalau bleh nak ulang balik masa tu,....

ok la tu je aktiviti cik ngah....hari kerja kena fokus kat kerja yang bersepah lagi ni...sooo...sekali sekala je dapat bersihkan sawang kat blog ni...ishhhh....

bisik-bisik:
best kan dapat spend time ngan orang yang kita sayang,kawan-kawan rapat and family....


Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates