03 May 2011

hai semua...salam kasih sayang,salam ceria....
huh!...bertungkus-lumus siapkan kerja...baru la ada ruang nak update blog....
ok...ini cite cik ngah semalam...cuti hari pekerja yang tiada plan apa2....
alih-alih terdetik "jom makan ikan bakar?"...hermmmm...tapi kat mana
akhirnya??

Pantai Morib....(sebab pernah pegi ngan Mr D....)

kali ni bawa 2 cik kak yang keboringan di rumah....cik ros dan cik dhia....
tak de la jauh mana pun dari Putrajaya....memandangkan umah mak angkat cik ngah kat area situ jugak,so memang dah hafal jalannya....(padahal asyik kena marah ngan Mr D sebab tak ingat jalan...)
gerak dalam kul 3.30 petang,dalam kul 5 lebih sampai....jalan-jalan and makan-makan....
so..
jom layan gambar k....


cik dhia dan siput....



cik ngah n cik ros



sangat sedap...ayam bakar madu....mabelessss



air gelas besar...santak perut...



tu diaaaaa....sedap tapi pedas sikit...



cik dhia...kekenyangan....



letih nak habiskan....




jalan-jalan lepas makan...




cik dhia n cik ros cuba menjadi kanak-kanak riang...



sangat suka kipas colourfull ni....


lepas solat maghrib terus kitaorang gerak balik....

bisik-bisik:
on the way ke morib sempat singgah tepi jalan makan durian...mabelesss sangat durian kampung...tapi mahallllll....
mahu hidup lebih sihat dan bersih,jom ke SINI

7 singgah dan taip sket..

Assalam...mananya ikan bakar...huaaa, mcm dh habis jer baru bergambar...hek3.Pantai Morib nie Area mana?

Terbaru►100Penulis : Kalau saya seorang pengarah filem

REPLY

wsalam...ada la...tengok betul2....pantai morib area banting...dekat kelanang...kalau dari banting dah ada signboard ke morib...

REPLY

sedap nampak..tetiba lapar je perut...keeheee

REPLY

lame tak gi pantai morib sejak2 kawen ni.. dah cantik ek tempat tu..:)

REPLY

sedap ke ?

REPLY

terima kasih.. sila dtg lg..

REPLY

tak sedap pun..bg aku out..hanyir..lalat banyak..

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates