20 May 2011

Hai semua....

buat apa tu?...dah solat blum?..blum?..nak kena sebat?...pegi solat dulu...ishhhh degil ye...heee....
(dah lama tak marah terjerit2 anak tekak kat adik2...sekarang dah besar-besar tak perlu jerit2 dah...aku kan kakak...ha..ha...ha...)

aduiiii...penat tul 2 3 hari ni...mana taknya...masuk kerja ari rabu..ingat boleh la bersenang-lenang,sekali amik ko....bertimpa-timpa kerja datang,dengan event bagai lagi...ishhh...beg balik dari kampung pun tak berkemas lagi....elok je kat tepi dinding....sayur2 bawa balik dari kampung pun terus masuk peti ais je...hermmmmm

kena plak manager dari site lain datang mintak siapkan drawing projek diorang...hu..hu..hu...amik ko!...tetiba plak cik ngah boleh lupa skil AutoCAD (ala software tuk arkitek buat plan bangunan la...)

buka drawing je blurrrr...kosong je otak...memang sempoiiiii je...kawan tu plak tercongok menunggu...waaaaaa....memang ting tong ahhhh....nak refresh balik,walaupun cik ngah ni graduan ( cewahhhhh....) architecture,tapi major nya bila kerja ni buat management ...so dah jarang buat drawing....tak terer cam dulu dah (memang tak penah terer pun...wahahahaaa...)
setakat basic tu bleh la.....

at last...mintak tempoh nak siapkan,sabtu ni baru dia datang collect....so dengan gigihnya...cik dok mengadap la En AutoCAD tu....siap telefon segala kawan nak refresh balik...isk....isk...haru betul la.....



menatap dengan pandangan yang kosong...hu..hu...hu....




hu..hu..hu...pening dah....tolongggggg....



dah tak tau nak buat apa.....
(ada lak malaun mana ntah tumpang letak kabel.....ingat bleh jadi angel arrr...huh!...)


bisik-bisik:
dok usung la laptop manager tu bawa balik...malam ni pun berhempas lagi la nak siapkan...sib baik tak banyak nak edit...hu..hu..hu...
(hep...jangan mengeluh,tak baik....)

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates