02 May 2011

Hai semua....
Petang tadi lepas Asar,tengah best-best dok memanjakan dan memalaskan diri di rumah,maklum la cuti dari bekerja kan...dapat la sms dari cousin feveret cik ngah ni....ingat kan nak apa? rupanya dia dah on the way datang putrajaya dari shah alam,mau tak terkejut monyet cik ngah di buatnya...suka la main terjah-terjah,tapi nasib baik la cik ngah tak gi mana-mana,ntah apa la meroyannya dia and kawan cik ngah sorang lagi tu,nak makan western la pulak area sini...

so lepas maghrib cik ngah n cik ros (housemate) siap-siap la nak keluar ngan diorang...dalam kepala tak plan lagi ni,mana nak bawa diorang..hermmm...harus-harus kena call Mr D tanya nih...so cik abang sayang cik ngah ni cadangkan pegi Tasik Idaman je kat area bangi kalau tak silap...cik ngah pun tak tahu cam ne nak describe tempatnya...senang kalau nak tahu lebih lanjut klik je SINI
ni ada peta yang cik ngah cilok dari blog Tasik Idaman :


so kitaorang pun bergerak la ke sana,ramai gak orang walaupun hujan dah renyai,ingat nak bawa cousin and kawan cik ngah ni jalan-jalan menikmati panorama keindahan malam di Putrajaya...tapi tak de rezeki la,hujan la pulak...mungkin lain kali la....masa nak balik tu sempat la singgah tasik empangan jap,tu pun sebab nak tumpang toilet...hee..hee.hee..ok..layan gambar je k....
brader nasrul and cik yan menikmati steak dengan khusyuknya (ke lapar?..ha.ha..)


cik ngah and cik ros


model kena paksa bergambar...

ni pun kena paksa...he..he...

brader nasrul and cik yan sebelum balik....

lepas tu kami berpecah dan terus balik....diorang ni lain kali kalau terjah-terjah cam ni memang nak kena pok kepala ni...he..he..he...ekceli,brader nasrul tu ex-bos cik ngah kat shah alam dulu,tapi kami masih satu geng tau....

bisik-bisik:
cik ngah memang sayang kawan-kawan tau...ha..ha..ha....

2 singgah dan taip sket..

lama dh xg tasik idaman..huhuh...terliur la plak

REPLY

ajak enciktunang datang ar...westernnyabanyak yang best gak....

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates