Bengang betul tengok Nur Kasih The Movie

7:18 PM Sue Izza 3 Comments



Assalamualaikum....hai kawan2 semua...sehat?...lama tak update cite cik ngah kan...busy sket la...
busy2 pun semalam sempat la spend time ngan Mr D and budak-budak rumah gi tengok Nur Kasih The Movie kat Alamanda....
tapiiiiiii...geram and bengang sangat....ada la 2 makhluk kat sebelah Mr D tu kan...orang tengah syok layan tacing2 and nak nangis....bleh plak dia berborak kuat2 and dok komen cite tu,pastu gelak2 la...haduiiiiii....awak kalau nak bising-bising beli cd tgk kat umah la...geram sangat rasa...sampai cik ngah bagi hint suruh diam lagi....menyampah tul rasa....
nak feel cite pun tak sampai...nak je sergah makhluk berdua tu...

apa pun cite memang best...pengakhirannya ok la...
cik ngah ngaku memang nangis la tengok cite ni terutama part :
-adam gi cari cincin kat tempat keretapi eksiden tu
-adam cakap dia dah bersedia....
-nur amina keguguran
-nur amina tabah sangat mencari suami yang hilang

satu yang berkesan sangat kat bagi cik ngah bila part ustaz yang adam jemput tak mau bagi ceramah tu....
siapa lagi nak bentuk remaja bermasalah kalau kita asyik berdakwah kat masjid dan surau je....
setuju sangat.....

apa pun Nur Kasih The Movie memang best....kalau jumpa nak gak beli cd buat koleksi....heeee...

bisik-bisik:
mampu ke kita jadi setabah nur amina dan adam??....
~cite melayu pertama yang cik ngah minat sangat~.....

3 comments:

  1. haha ni memang pantang kan? nway cerita ni memang best gila...

    ReplyDelete
  2. xsempat tgk lg..maybe tguu kuar kt astrofirst jer la

    ReplyDelete
  3. ntak ler...dengar cite tak kuar kat astro...

    ReplyDelete