07 June 2011

Hai kawan-kawan,.....
really sorry...lama rasanya tak update (macam la ada orang kisah...huuuu)
busy sangat sudahkan kerja and every weekend dlm 3 kali weekend dok ot and standby tuk event yang berlangsung,lepas event JPM,Hari Belia lak....pastu terus sambung ngan sukan air tuk SUKMA lak...hadoihhhh...really tired la....
(aiiii...lepas perasaan nampakkkk....heeeee.)

ok2....ni nak cite pasal cik sylphy cik ngah ni ha...ari ni ingat nak dok opis je,sudahkan kerja yang terbengkalai...khamis ni nak cuti lak,kenduri adik nak kawin....herrrmmm..alih2,lunch tadi 2 org pak cik itu ajak keluar gi serdang,nak cari kanvas la,plug motor la....ingat nak suruh diorang je pegi....tak pasal2 kena paksa ikut...ishhhh....so redha je la....

bawa la sylphy,boleh lak 2 pakcik itu membebel si sylphy ni hot...terkejut gak...ingat diorang dah songsang...opsss..rupanya aircond dah tak kuat bila naik sylphy ni...so sebelum singgah makan,singgah dulu kat bengkel keta milik ayah kepada bos cik ngah ni ha...bos yang really sporting (dah puji ni,belanja aiskrim cepatttt...heeee...)

bos cik ngah ni ala2 mekanik dan penasihat pasal keta la kat cik ngah....


ni la bengkelnya.....kat area serdang..jgn tanya kat celah mana,tak tahu jalan okeyyy....


try topup gas dulu....




then baru check ada bocor or tidak...



sempat gak tu nak posing....huuu.....

so...tak de pun bocor or rosak apa2...nampaknya kena bawa cik sylphy jumpa doktor Perodua nya gak la ni...nanti la masa servis nanti lah....

then pegi makan nasi ayam....terus balik....

bisik-bisik:
tak suka keluar time tengahari or waktu lunch.....orang ramai and panas....
sebab tu suka bawa bekal or masak then makan waktu lunch je....huh!....



2 singgah dan taip sket..

follow sini..










kalau nak gelang percuma jom ke blog sis

REPLY

skang ni musim panas laa..memamg x sesuai kuar..lagi pon jg kulit..hehee

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates