Ke mana menghilang ni?

6:58 PM Sue Izza 0 Comments

Hai semua...salam kasih sayang,salam ukhwah sesama insan....

Lama rasanya tak jenguk blog ni...ari ni baru ada masa....mentang2 cuti dari hari khamis minggu lepas kan...bukan melingkar kat umah tau...tapi ada urusan besarrrr..punya...heeeee...haaaa...jangan nak teka ngarut-ngarut okeh....

Sebelum tu nak ucap tima kasih banyak2 kat korang yang sudi baca blog cik ngah ni sepanjang ketiadaan cik ngah ye....terharu sangat...maaf la tak sempat nak balas komen anda...nanti dah setel urusan besar...cik ngah akan jegilkan biji mata ni kat pc dan layan korang ek?...sabar okey...

penat pun tak hilang lagi,khamis ni kena cuti lagi sampai ahad....isnin (20.06.2011) baru masuk kerja balik....pastu cuti lagi 27 and 28 hb nanti....aduiiiii...sumpah penat gilerrrr...badan dah sejuk panas sejuk panas nak demam...hu..hu..hu.....

apa la urusan yang besar sangat ni kan?...huuuu...suspen tak?....sebenarnya........
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


adik lelaki cik ngah dah selamat jadi laki orang laaaa....

haaaaa....ini la bendanya....sibuk dok uruskan semua benda berkaitan kenduri dia la....dah tu ,ini je kakak yang dia ada,yang available boleh ke hulu ke hilir kan....harus la...nanti cik ngah kawin dia kena tolong plak....(insya allah kalau ada jodoh....huuuu...ayat sedih la plak)

ni minggu lepas...majlis belah pompuan kat Kuantan,so minggu kat Lipis lak belah family kitaorang plak,first time terlibat secara langsung handle majlis2 besar cam ni kan....betul2 mencabar emosi dan fizikal tau....memang penat....haduiiii...ni blum cik ngah lagi yang kahwin (ada orang nak ke....uwaaaaa......)

Tahniah la di ucapkan kat adik cik ngah ni semoga dia menjadi suami dan pemimpin keluarga yang baik la......

bisik-bisik:
tak pe...penat2 dulu,habis majlis ni cik ngah lak nak fly....mencari ketenangan hati dan jiwa yang bergelodak ni...(perggghhh....ayat tak leh blah kan...heeeee)....hurmmm cuti saja...tak pe la,masuk bulan 7 sampai akhir tahun ni...memang beku la cuti jawabnya....bagi orang lain lak....

0 singgah dan taip sket..: