20 June 2011

Salam kasih sayang semua....
hai kawan2....pe kabar semua?
firstly nak minta maaf banyak2 lama sangat tak update blog...
kesibukan melanda....ni pun masih terasa kepenatannya....tapi tak pe janji puas hati....
sibuk menguruskan majlis kahwinkan...mesti la penat.....
ramai yang salah faham,ingat cik ngah yang kawin...opsssss....jangan la gitu,jangan buat spekulasi cam tu ok....
sebenarnya adik lelaki cik ngah yang kawin....so banyak gak la benda yang cik ngah tolong uruskan,terutama bab deko....hantaran,mini pelamin,bilik tidur,door gift....nanti la,kalau ada kesempatan cik ngah buat entry pasal tu ok...tak janji tau....
syukur Alhamdulillah,majlis berlangsung dengan lancar...penat tapi seronok gak,dapat berkumpul saudara mara...

so,jangan berteka-teki tau bila cik ngah lenyap sekejap dari blog ni (bajet cam org kesah je....heeee)
ok lah....nanti cik ngah upload entry sekitar majlis k...tengah tunggu gambar lagi sebenarnya ni
huh!.....dah macam cik ngah lak yang kawin...hu..hu..hu....
ok ok...nak balik rehat...badan dah rasa nak demam ni....see you next entry ok.....

bisik-bisik:
soalan yang dah memang ku agak masa majlis my brother:
"kakaknya bila lagi?"
"laaa...ingatkan ko yang kawin"
"yang ni bila plak?"
hermmmmm.....harap maklum...cik ngah tak de jawapan untuk soalan itu...bukan menolak jodoh,bukan tak mahu,kalau ada yang mahu,dan tu jugak cik ngah angguk kepala tau (ok..nampak gatalnya...haaaaa....)
tapi mungkin Allah nak beri sesuatu yang lebih baik untuk cik ngah kan?
belum masanya lagi untuk Allah bukakan jalan yang lurus untuk jodoh cik ngah tu...
so tak perlu pertikaikan atau asyik mempersoalkan...
bukan marah...cuma kadang kala ayat bertanya tu bisa mengguris hati kalau tak kena gaya...
fikir-fikirkan sikit perasaan orang lain bila berkata-kata...
peaceeeee.....

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates