Catatan Perjalanan : Krabi (part 3)

3:32 PM Sue Izza 4 Comments

Assalamualaikum...ok..dah sampai hari ke 3 di Krabi..last day sebelum balik...flight balik dalam kul 2...so paginya sempat la jalan2 lagi kan....

sebelum keluar jalan-jalan,kami dah siap packing semua beg-beg supaya senang balik nanti amik beg terus gerak ke airport....


lepak-lepak tunggu yang lain siap...
apasal asyik muka diorang je dok makan roti pagi2...ha.ha..ha...


gambar yang paling cik ngah suka...kenangan nih..ngan korang semua...

one more my feveret picture....sayang ah korang..bestttt....

dah puas bergambar dan pusing-pusing kedai,singgah gerai muslim,ala sebelah
yang jual pancake tu,cik ngah beli laksa siam,penah gak makan kat Kota Bharu,
tapi kat sini punya lagi sedap la...siyesss....laksa lemak ok...

sedappppp.......

then sambung jalan2...



ya ampunnnn...berselirat tu...ishhh...



amaran tsunami...ishhh...sedih lak rasa....



di apit bidadari2 cun...ha..ha..ha...



geng gadis2 yang mengikuti trip ini...heeee....




canggih arrr teksinya...he..he..he...

dah habis jalan-jalan,dalam kul 12 lebih balik bilik n ambik segala mak nika beg,
terus gerak ke airport,dalam 40 minit gitu nak sampai airport....



ok...check beg masing-masing,jgn ada yang tertinggal ok...



ketua projek sedang stelkan apa yang patut tuk pulang .....



ni la orangnya ketua projek yang sudi menjemput cik ngah dan mr d join trip kali ni....
encem tak??....heeee.....kembang arrr tu org puji dia...
~apapun...trip kali ni paling best tau Abg Nasrul...siyessss~

lepas check in semua,kitaorg dok lepak2 la kat situ,then bleh plak flight delay dalam
sejam rasanya.....

*atas permintaan tuan empunya badan,cik ngah edit letak gambo
terang sket...ha..ha..ha...cepat2..single lagi ni....


ni la dia Mr Nasrul....ha..ha..ha...
(amacam...puas hati bro wahahaha...)

nak hilangkan boring...heeee..


sempat lagi jawab survey question kat airport...heee....



kebosanan yang amat,letih dan nak tido..heee....

last picture.....


awek cun kat airport...sporting tu..heeee....

Itu je la perjalanan kami...memang tak puas,tapi tu je la masa yang ada tuk kami berlibur...cewahhhh...dah fresh kan otak so,balik dengan kesegaran fikiran..ha...ha..ha...

cik ngah nak ucapkan tahniah dan terima kasih banyak2 kepada semua yang terlibat dengan trip ni,walaupun ada sikit cacat cela kan...biasa la...nothing perfect ok....
thanks banyak2 mat Mr Nasrul yang sudi ajak cik ngah...yeeeaaa trip yang best dan happening sangat.....

Thanks kat kat Mr D yang sudi ikut trip ni,kalau tak cik ngah pun mungkin tak pegi,abah tak bagi...hu..hu..hu...thanks awak....cayang banyakkkkkkkkkkkkk2222....heeeee(opssss.....)
(and thanks sudi amik berat time saya sakit....sob..sob..sob..terharu....heeeee....~ala dia bukan baca pun :(....)

ok lah...semoga kita dapat teruskan aktiviti yang sehat ini ok...tak pegi jauh2 pun dekat2 pun bolehhhh...kannnnn korang?...heee....

sayang korang semua....muaaaahhhhhh.....


Krabi part 1
Krabi part 2

4 comments:

  1. teringin gak nak g honeymoon kat krabi...nnt i follow

    ReplyDelete
  2. pergi la..ajak aman..memang berbaloi...

    ReplyDelete
  3. alahai mr nasrul, sabo ajelah..bleh lah kan

    ReplyDelete
  4. Salam...seronok baca catatan percutian uolls kat Krabi ni sungguh happening. Tak sabar rasanya nak ke Krabi 12 Mac ni nak enjoy percutian macam uolls...

    ReplyDelete