12 July 2011

Assalamualaikum....Alhamdulillahhhh...selesai ibadat puasa hari ni....Mr D pun ikut puasa ari ni....nak temankan cik ngah la tu...heeee...cik ngah memang suka lebihkan kalau ganti puasa,mana la tahu kan,ada yang terlupa ke....biar lebih jangan kurang....heee....ni la juadah kami ari ni....maklum la....sorang klate,sorang jawa.....tapi cik ngah pun sebenarnya dah suka makan nasi ambeng ni...sedap gak....terutama suhun n pucuk goreng tu...harus cari resepi ni.....


nasi kerabu yang bleh tahan la sedap.....murah pun ya...



nasi ambeng yang sedapppppp...sgt...harus mintak bibik yah ajarkan ni.....

bisik-bisik:
suka cari resepi dan try makanan yang best2....tambah2 yang Mr D suka makan...heeee...

5 singgah dan taip sket..

MR D org jawa ker? bila nak belanja aku makan nasi minyak nie..Mr D org mana?

REPLY

ha'ah..org jawa...jawa selangor..jom.aku belanja ko kat kedai...ada port best nih...heee....

REPLY

jahat le ko cikngah, letak gambo nasi kerabu tu... dah ler cik semah ni posa hari nih... dah meleleh2 airliur ni hah...peberet tu... cik ngah memang ler... eh su dah ade blog ye ^_^

REPLY

masa mula2 g umah aman pun diaorg hidangkan nasi ambeng gak....tp campelik jer sbb nasi + mee..hahahaaha...belasah jer la

REPLY

cik semah : ha..ha..ha..sebab puasa la cik ngah mencari tu...heeee..
ha'ah...blog dia la tu....
lini: pelik...tapi aku sukaaaa....

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates