11 July 2011

Assalamualaikum semua...lama tak update pasal makan-makan kan? heeee.....
kali nak cite gi makan makanan western lagi....huuuu...padahal baru ari isnin tu candle light dinner (cewahhhhh....) ngan Mr D,western gak....hari jumaat baru ni Mek yan n the gang ajak lak gi makan western gak...katanya nak ramai-ramai...di sebabkan my cousin tu dah merayu-rayu sampai meleleh air mata campur air hidung (errrrr.....) cik ngah pun mengalah la...ha..ha..ha...

restoran ni kat area Perodua Serdang je....mula2 susah gak la nak dapat gambaran cam ne nak gi situ,dengan Mek Yan yang memberi guide dah macam ayam tercekik tulang je...akhirnya sampai la jugak...sib baik ada hero malaya...kalauuuu tak,makan buah langsat la jawabnya....so?...meh layan gambar.....


Mek Yan dengan muka tak bersalah...he..he..he...


meh...telek menu dulu....ok la harganya....

menung apa dak kechik n bro nasrul ni?...lapo la tu....


serius la konon.....lapoooo....heeee...

dannnnn
ni dia apa yang kami order.....


mushroom soup chicken -wajib ado...cik ngah punya....

dak kechik punya-combo steak beef based (rasanya...lupa lak)


bro nasrul punya-combo steak gak...lupa arrr namanya....


mek yan punya-lamb chop....
(dia makan ni sebab terpengaruh ngan cik ngah
wahahahaaaa....)



Mr D punya- sizzling beef steak.....


cik ngah punya-fish n chip....cedapppppp....

memang berbaloi la....memang puas hati,cik ngah rekemen sangat,servis ok,makanan pun ok,cik ngah n Mr D ,berdua makan tak habis pun RM30.....makanan pun sedap2 je......
9/10 bintang ok...heeeee....(nothing perfect...ihik....)

bisik-bisik:
makin kuat selera makan sekarang nih...ishhhhh.....

tambahan : map ke kedai tu...




4 singgah dan taip sket..

cuba sertakan map serta alamat dan nama restoran supaya senang aku pulak ke sana dgn pejal.bahaha

REPLY

hep hep...ko diet kan?....ha..ha..ha...ok nanti aku bagi...

REPLY

lelehnya lah...nk th kt mana leh x???cpt..cpt

REPLY

klik peta tu...heeee....sedapppp...

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates