20 August 2011

 Assalamualaikum and salam sayang semua....
20 Ramadhan....
bestnya cuaca hari ni....reduppppp je...syok ni kalau jalan-jalan and shopping raya,tak panas...
Cik Ngah?...kerja la...hari ni kan sabtu...bukan ahad...huuuu...ntah la...tahun ni tak excited nak shopping raya,tunggu nak gi amik baju yang tempah je ngan tukang jahit,dekat2 nak balik kampung bleh la amik...(padahal nak balik kelantan,harus la simpan duit kan,kat sana nak shopping lagi...ha..ha..ha. pandai tak?...)

Semalam,bos kami belanja buka puasa kat Restoran Wong Solo,Bandar Baru Bangi....ingat nak buat kat tempat lain...tapi plan last minit,so kat sini je la....kebetulan bos Cik Ngah pun ada share gak kat restoran ni...senang apa...ok...jom layan gambar...



 Wong Solo,Bandar Baru Bangi...pinjam google punya...


 antara menu menarik selain dari ayam penyet...heeee...




 Jamel Jr....semangat....


 Lin dah Shahfuan...


 antara yang hadir...dok tunggu waktu buka...-


 Jamel and family....


 
 Antara hidangan yang di sediakan....

 



En Hafizul and family with 2 heronya...


 
 Kak Zura and family.....


 Antara yang hadir....

Bisik-bisik:
Ayam penyetnya sedap...Nanti belanja lagi ye bos...heeee

1 singgah dan taip sket..:

lain semua bawak anak..akak bila lagi??huhu..
nk doodle free di hari raya jom laaa

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates