Mari menjala....

10:42 PM Sue Izza 2 Comments

gambar cilok dari abg gugel

4 Ramadhan

Petang tadi berbuka ngan Mr D lagi (bukan hampir setiap hari ke buka ngan dia?...heeee...)
di sebabkan cik ngah tak prepare apa2 tuk berbuka,kitaorang gi pusing2 kat pekan Dengkil tu cari juadah berbuka,sambil2 tu dok jenguk2 gak la kalau ada nekbat kan (tak tahu apa benda nekbat tu...google arr...heee)....
Akhirnya tuk berbuka dapat gak la salah satu feveret cik ngah iaitu roti jala...and sangat bernasib baik kuahnya memang sedap....korang lak berbuka ngan apa hari ke-4 ni?...terawih pegi tak?...kepada yang lelaki tu,kalau tak de halangan,pergilah...korang memang akan bertambah kacak,hensem,macho ar...ha..ha..ha..eh! betul tau,cik ngah suka tengok kalau yang lelaki berkain pelikat dan berbaju melayu ramai2 gi terawih,sejukkkk mata memandang kan..

ok lah,cik ngah nak ngemas sikit then nak tidur,hari ni rasa penat sangat....
Selamat bersahur ye...

bisik-bisik:
Bila la nak try resepi masakan jawa ni??...nak buktikan kat Mr D ni...heeeee....

2 comments:

  1. keno kelik kelate la nok nekbat gak ^_^ saye pulak rindu sama akok kedut salor... uwaaaaaa........

    ReplyDelete
  2. tu la che semah oiii...bilo la nak kelik posa kampung nih...akok kedut?...waaaaaa...rindu jugakkkk...

    ReplyDelete