Pengubat di kala ada sendu di hati....

4:45 PM Sue Izza 6 Comments

Salam sayang semua kawan-kawan?....
Eh!...dah packing nak balik kampung dah ke?...dah bungkus kuih masuk kotak ke?...dah iron n gantung baju raya ke?....uwaaaaaa.....sampai hati korang tau...cik ngah dah tak de mood nak raya...napa?...ishhhh..mau tak nya,usahkan bonus,gaji pun tak masuk lagi...dah tu cam no? uwaaaaaa....huk huk

tapi ada gak yang cuba hiburkan hati cik ngah ni...ni la,cik ngah dapat google Cik thirah ni bagi...happy jap bila tengok makhluk comel ni...thanks thirah...cik ngah amik 2...nak bagi Mr D satu...heeee....



Comel tak?...comel kan?...cik ngah sukaaaa....yang pompuan baju bunga hijau...i loikeee...yang lelaki baju hitam....machoooo...heeee...
nanti nak buat kad raya pakai doodle ni gak la...mesti cun...heeee...
ok...berbalik kepada persiapan raya,korang suma mesti dah buat persiapan terakhir kan?
walaupun cik ngah dah tak de mood raya...sob sob...ye ar housemate suma dah packing barang nak balik...
cik ngah nak ucapkan selamat hari raya,maaf kalau ada tersalah taip,menyinggung hati man-mana pihak ye....
semoga perjalanan anda lancar,berhati-hati di jalan raya....semoga aidilfitri kali ini membawa seribu rahmat dan kebahagian untuk semua....

bisik-bisik:
waaaaaa....tak de baju raya....~ok tipu!...baju jahit 3 bulan lepas belum pakai...ha..ha..ha..~
nak balik kampungggggg....

6 comments:

  1. samalah kita...bonus x dpt..gaji lak x masuk lg...esok dh cuti...xde mood nak beraya....owg lain berkobar2 nak beraya...waaa...tolong lah aku

    ReplyDelete
  2. hehehe...terima kasih..xmoh sedih2 ok..sy punya rezeki dh masuk...alhamdulilah...

    ReplyDelete
  3. lini : aku dah malas nak cakap apa dah...memang tak de mood langsung...
    thirah: Alhamdulillahhhh..rezki kamu...

    ReplyDelete
  4. sabar2 :)..

    http://encikrudymenuliss.blogspot.com/2011/09/sape-ade-tajuk-yang-sesuai-untitled.html

    ReplyDelete
  5. Singgah raya sini sambil folow..meh ladtg beraya huhuhu

    ReplyDelete