Cek Mek Molek Group Berhari Raya....

7:46 PM Sue Izza 2 Comments

Assalamualaikum...tak kiraaaa...nak update gak gambar basi ni...huuuu...alang-alang dah ada adal list draf kan...lantak la...heeee....ni gambar2 masa jalan2 raya ngan geng Cek Mek Molek Group ari tu 11hb kalau tak silap...heeee...

Rumah 1 : Rumah Maya di Jalan Kebun,Shah Alam.

besttttt...sebab Maya tunaikan permintaan Cik Ngah nak rasa kek Blueberrynya...(tak senonoh tul nyusahkan orang....:)...)
tapi si maya ni memang pandai masak laaa...siyes...semua menu dia sedap n dia masak sorang2 tau..hebakkkk...banyak gak la dia masak..pastu semua biskut raya pun dia buat sendiri...aduiiii jeles tul la...heee...Mr D plak makan sampai terbuntang tu,pastu bleh plak landing2 dgn mata kuyu dia...(huh...cik abg sapa la tuuu...haaaa...)





kek yang Cik Ngah request..ihik...walaupun tak brapa
jadi tapi sangat sedap okeh...


Maya dan ibunya yang sangat baik dan mesra...


antara yang join....

antara menu yang terhidang....

kami : gadis2 ayu...heee...


bersama ibu dan adik maya...

with sik nurul...tokey dobi..heeee..

Mr D yang kekenyangan..bleh plak nak landing2 kat 
umah orang...tak senonoh betul..hishhh...

Rumah 2 : Rumah Abang Murad & Kak Nor,Batu 8,Sijangkang

Beraya sambil makan kenduri adik kak nor kawin..heeee...bestttt jugak menunya...adoiii...banyak tul Cik Ngah makan...abis laaa...okeh2 malas membebel,jom layan gambar...


sempat bergambar ngan pengantin...(apa yang cik ngah pandang tu ishhh)


interframe jap kat majlis orang..heeee...



with Mr D...tak janji tau,tak tau cam ne leh tersama 
colour baju...sebolehnya nak di elakkan
i dont like tau!...


Yang dukung anak tu Kak Nor n baju belang tu Abg Murad...


Rumah 3 : Rumah Kak Suhani,Saujana Putra.

Kakak ni satu opis masa kerja ngan Sahir n Co kat MPOB Kelana Jaya dulu,peramah and baik sangat...
orang panggil kami pun panggilan yang sama....
kitaorang tak makan banyak sangat,mau taknya..masing2 dah membuntat perutnya...heeee
tapi umah kak su ni ada ABC Special wooooo...sedappppp....





yang kat tengah tu la Kak Su

Rumah 4 : IKEA Damansara (erkkkkk...okeh tipuuuu..ni bukan open house...ajak diorang jalan2,alih2 Cik Ngah,Kak Ikin,Maro n Mr D je yg terlebih berjalan,yang lain balik awal...atoiiiiii..apa la diorang nih...)



with my cousin...Cik Yan...



Mr D yang tak habis2 main game kat phone ku
haihhh...tak leh hidup tanpa game agaknya...

itula seharian ngan geng Cek Mek Molek Group nih...heeee....on the way balik,Cik Ngah n Mr D sangkut dalam jem sebab balik ikut MRR2...atoiiii...terpaksa masuk KL and balik ikut MEX...huuuuu....

bisik-bisik:
best jalan2...


2 comments:

  1. boleh saye tau chekmek 2 ape maksud die??bukan name kuih 2..yang dalam lagu m daud kilau 2..terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chek mek means minah or awek dlm dialek kelantan

      Delete