Tahniah adik manja....:)

2:28 PM Sue Izza 0 Comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....
update blog di kala hati merusuh sebab kena kerja 7 hari seminggu...uwaaaaa...penat tau...
mood lari tak terkejar....penat otak sebenarnya...
ni pun Cik Ngah baru punch in masuk kerja,half day...di  pagi hari "tetamu" tak di undang datang menyerang (migrain) bangun awal telan pain killer n teruskan tido sampai kul 11 pagi...then baru bangun siap2 gi kerja....
Rasa macam tubuh badan terabai sangat dah,tak sempat nak manja-manjakan,jangan merajuk ye..sangat banyak kerja dan hal yang perlu di siapkan (nak kata busynya...sampai dah 2 hari lupa makan supplement and vitamin semua...aduiiiihhhh...)
K lah,busy tu tak kan habis (nak hidup kena la kerja...) lupakan sekejap ye...ni nak wish congratulation tuk adik manja Cik Ngah ni...for Konvokesyen di PICC ahad lepas (cite minggu lepas,baru nak update...haihhhh..) tak ingat course apa tapi study kat UNIKL,kami dah lama kenal dari time diploma kat Kelantan lagi...tahniah Wan Shahrul Aishah....semoga terus berjaya dalam hidup....maaf akak tak dapat join hari konvo kamu walaupun dekat...ada event yang tak boleh nak tinggal...

hari jumaat 7 Oktober lepas amik jubah


abaikan pipi ku yang makin membulat okehhhh...
kerja banyak,makan pun banyak..huuu...


Malam jumaat tu bawa la dia belanja makan kat Restoran Chop and Steak kat Serdang tu,Mr D  and budak2 umah Cik Ngah pun join sekali...

Cik Jura yang teringin nak makan Chicken Chop


Cik Ros n Cik Dhia Comel....



Cik Ngah punya lamb chop...pinggan orang lain tak sempat nak snap...



Budak manja ni ha...heeeee

bisik-bisik:
dah pernah review pasal restoran ni...


0 singgah dan taip sket..: