Chezzy Wedges ala Cik Ngah yang termalu...

9:10 PM Sue Izza 5 Comments

Assalamualaikum and hai semua kawan2...harap kawan2 semua happy dan ceria hari ni ok...errmmm...ari ni Cik Ngah bekerja dengan kepala yang ting tong...huuuu...nak kata migrain tak jugak,tapi rasa hanyutttt je...macam2 perkara yang termalu sendiri hari ni...heeee...tersalah lif la...tersalah tegur orang la..tumpang cermin orang alih2 ada orang kat dalam keta...maluuuuuu...heeeee....
ok lah,malu2 jugak tapi ni nak kongsi resepi chezzy wedges yang Cik Ngah buat sebelum raya hari tu...nak resepinya kat SINI ye...Mr D makan sampai licin tu..ok lah,ada rasa gak la cam KFC punya...heeee..pasni tak yah gi kfc dah la..(kononnyaaaaa.....heeeee,....)




Bisik-bisik:
Dah ada pembantu pun masih sakit kepala
cuma dah tak teruk la...ermmm..

5 comments:

  1. cantik serving , mesti sedap jugak ni ;)

    ReplyDelete
  2. sue cne nak buat link,nak tambah follower n nak buat tagline blog kita???tak tau la sue..boleh ajarkan tak??hihi banyak soalan tu

    ReplyDelete
  3. nyum3...

    terliur tgk chezzy wedges tu..;)

    ReplyDelete
  4. Sallam,

    Sedap tu, favourate saya...emm..

    ReplyDelete
  5. Bukit Betong yee, dekat aja tu, kalau balik lipis singgahlah jenguk saya.

    ReplyDelete