01 November 2011

Assalamualaikum semua...Cik Ngah harap semua happy selalu dan ceria sentiasa ok...
time ni menaip entry dengan senyum lebar...senyum pertama hari ni lepas penat nangis (opssss...biasa la musim hujan ni...hati pun nak hujan gak)

tapiiiiiii......kejap tadi buka blog..terkejut jap...mau taknya tetiba je kan jadi cam ni...sapa tak senyum lebar kan...heeee...terubat la sikit hati Cik Ngah yang gundah-gulana ni...ya ya semua ni gara-gara Sup Urat Keting..

nak tahu cite ni sila terjah entry INI milik blogger otai ni ye...segan lak rasanya,dapat review dari dia,ye la Cik Ngah ni baru lagi nak berjinak-jinak ngan blog-blog ni...malu aiiii...


tengok ni...kalau sebelum ni secoet je yang sudi jenguk blog Cik Ngah ni...


thanks banyak2 untuk semua yang follow blog Cik Ngah ye...



Thanks korang sudi terima Cik Ngah dalam dunia blog ni...heee
(jom group hug...sayang korang ketat2 ah...heee)

Ok lah,terima kasih banyak la yang sudi terjah blog Cik Ngah di sebabkan entry Abang Ben tu...Cik Ngah ni selalu jadi silent reader blog Abang Ben je,padahal duduk satu putrajaya gak...heee...segan plak...heee...thanks again Abang Ben ye...nanti kalau ada rezeki jumpa Cik Ngah bagi gulai tempoyak ikan patin...tanda salam kenal dari orang Pahang yang merantau.....

bisik-bisik:
at least ada something yang menggembirakan hari ni.....



4 singgah dan taip sket..

tempoyak ikan patin ????? weee.... feverettttt... hahaha

REPLY

tahniah cikngah...wah dah semakin maju, tumpang bahagiala macam ni..heheee...
taktaula ngapa susah sgt nak bukak blog cikngah, spuluh kali refresh pon tak keluar2 jugak...petang ni baru dapat bukak stelah bpuluh kali refresh ^_^ anyway, tahniah skali lagi ^_^

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates