01 November 2011

Assalamualaikum semua...harap2 pembaca Puteri Rimba semua sihat dan ceria ye...
dah 2 3 hari tak update rindu lak...bukan tak mau,cuma tension dah ni and geram ngan memory kad phone lak tak leh baca...aduiiiii...dah la gambar banyak kat dalam tu...sorry ye kawan2...

Kena pulak memang mood tengah tak elok kan...lagilah...rasa nak ngamukkkk je...asyik nak marahhhh je...
ok lah tak mau cite banyak...tunggu ye...nak godek memory card ni...mintak2 la boleh...haihhhh...

bisik-bisik:
murah betul air mata 2 3 menjak nih...
sedih tak tentu hala...


4 singgah dan taip sket..

ciannya dierrr.. btw tahniah ya

REPLY

datang singah sini dari blog BA...;d

REPLY

bawak mengucap...jgn baling2 brg dan hentak2 kaki yer cik adik comel...harap2 memory card tu x buat hal

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates