17 November 2011

Assalamualaikum semua kawan-kawan...buat apa tu?...moga semua happy2 je ek...
kali ni nak kongsi gambar yang menyelerakan ini,yang mampu menggugat selera korang....sampai meleleh air liur dan termimpi-mimpi gitu...wahhhh..heeee...
Ini resepi yang Cik Ngah try 2 3 ari lepas..lupa dah ari apa...ngeeee...resepi ni Cik Ngah amik dari SINI...
tapi ada tambahan sikit la..Cik Ngah tambah carrot dan mempelam muda di parut,and tomato potong dadu...
memang menjadi la resepi ni sedappppp...kena pulak dengan ikan yang fresh..terasa manisnya....yummy...



bisik-bisik:
masak kat umah putrajaya,so budak2 umah je rasa
kali ni macam nak masak tuk my sweet cousin plak
sian dia,Cik Ngah asyik tayang makanan sedap2
tapi dia tak sempat rasa...heeee
wait aaa cik yan comel..heee



5 singgah dan taip sket..

Sallam, orang lepih pun meleleh air liur ni Che Ngah...mangga muda tu memang penyedap, sebab dia masam...

REPLY

lipislady: wsalam...first try ni...
hakim :...ye ye je...heee...
tirah : memang sedap...first try..

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates