19 December 2011

Salam hari isnin semua
okeh...dalam dok blogwalking...tiba2 hati ni teruja tak menentu...biasa la bagi yang suka ke dapur dan wajib ke dapur mesti teruja kan tengok perkakas dapur yang cantik2 ni...heee
kalau la ada jual kat malaysia ni,nak jugak Cik Ngah sambar sebiji dua (sebijik ke?...)
cantik,nampak bergaya gitu...heeee...lagi semangat nak masak...heee....
apa bendanya Cik Ngah ni?...eh!..lupa lak...ni ha,benda alah ni la....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


smart kan...ada tempat letak pisau lagi....


nampak bijakkk je..heee...



suka la..nampak kemas je....

nak tengok selebihnya klik SINI ye...

bisik-bisik:
bila nak ada dapur sendiri aka rumah sendiri
huuuu.....:(









6 singgah dan taip sket..

sukke,suke,suke

untuk pertanyaan akk kat blog saye...sebenarnyer saye cume post satu jerk...kalo post lebih dr 2..baru saye letak blog archive

REPLY

salam

bijak dan kemas laa..
seronoknye kalau ada..


BTW dah follow here..
Hope hit me back..
www.segalapet.blogspot.com

REPLY

suka tempat letak pisau tu. nampak sangat kemas..

REPLY

hmm, yang puzzle tu smart gilaaaa. hha. sapelah yang punye idea ni kan. kreatif sungguh.


entri baru saya:
ADIK RINDUKAN ABAH..

REPLY

bestnyerr.. mana nak dapat ek...

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates