Bestnya kalau dapat....

2:02 PM Sue Izza 6 Comments

Salam hari isnin semua
okeh...dalam dok blogwalking...tiba2 hati ni teruja tak menentu...biasa la bagi yang suka ke dapur dan wajib ke dapur mesti teruja kan tengok perkakas dapur yang cantik2 ni...heee
kalau la ada jual kat malaysia ni,nak jugak Cik Ngah sambar sebiji dua (sebijik ke?...)
cantik,nampak bergaya gitu...heeee...lagi semangat nak masak...heee....
apa bendanya Cik Ngah ni?...eh!..lupa lak...ni ha,benda alah ni la....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


smart kan...ada tempat letak pisau lagi....


nampak bijakkk je..heee...



suka la..nampak kemas je....

nak tengok selebihnya klik SINI ye...

bisik-bisik:
bila nak ada dapur sendiri aka rumah sendiri
huuuu.....:(









6 comments:

  1. sukke,suke,suke

    untuk pertanyaan akk kat blog saye...sebenarnyer saye cume post satu jerk...kalo post lebih dr 2..baru saye letak blog archive

    ReplyDelete
  2. salam

    bijak dan kemas laa..
    seronoknye kalau ada..


    BTW dah follow here..
    Hope hit me back..
    www.segalapet.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. suka tempat letak pisau tu. nampak sangat kemas..

    ReplyDelete
  4. hmm, yang puzzle tu smart gilaaaa. hha. sapelah yang punye idea ni kan. kreatif sungguh.


    entri baru saya:
    ADIK RINDUKAN ABAH..

    ReplyDelete
  5. bestnyerr.. mana nak dapat ek...

    ReplyDelete