Antara Anwar,Ubi kayu goreng dan bayam goreng

6:26 PM Sue Izza 1 Comments

Assalamualaikum semua
Salam petang Isnin,

Mesti korang semua dah tahu kan yang Datuk Seri Anwar Ibrahim di bebaskan dari tuduhan liwat Saiful tu,ermmm....sampai penuh wall facebook Cik Ngah status2 pasal benda ni semua,pada Cik Ngah kan,lihatlah apa bahananya bila memfitnah dan sumpah laknat yang di main-mainkan,kita semua tak tahu apa sebenarnya yang berlaku,hanya Allah yang tahu kebenarannya,yakinlah,sampai suatu masa nanti Allah akan tunjuk,dan semestinya dunia politik ada bermacam 'drama' dan 'cerita' samada yang di buat-buat atau yang benar terjadi,ini lah permainan mereka yang kadang kala tak hirau akibat di 'sana' nanti.
heh! sudah-sudah,ini bukan blog politik ok,Cik Ngah hanya mengikuti sahaja,orang kata sebagai pemerhati...heeeeee

So,apa kaitan ubi kayu goreng dengan bayam goreng plak Cik Ngah ni?
heeeheeee....korang pernah makan ke ubi kayu goreng? pernah??...ok fine! Cik Ngah je yang tak pernah makan ni...huuuu rasanya ok gak...ubi kayu rebus atau buat lepat tu pernah la makan....lepas hantar Si Sylphy tadi singgah depan Uniten Bangi tu,ala tempat orang jual goreng pisang,rojak,cendol tepi jalan tu,semua sedap-sedap tau,suka singgah situ...macam-macam makanan ada...

Cik Ngah ni suka cari makanan yang tak pernah try tuk di try...heeee...
oh ya! satu lagi bayam goreng,korang penah makan tak? ok2!...Cik Ngah jugak yang tak pernah makan,
sedapppppp (sebab saya penggemar sayur) ranggupppp je,dah macam keropok pulak...


bayam goreng : beli 2 ringgit,habiskan sorang2 heee

ubi kayu goreng : rasa cam berempah sikit tapi sedap makan panas2
dah sejuk jadi keras sikit.

bisik-bisik:
sibuk-sibuk politik
dah daftar mengundi ke?
yang dah cukup umur tu pergi la daftar
itu kewajipan
memilih pemimpin akan di persoalkan Allah nanti
*Cik Ngah dah daftar heeee...

1 comment:

  1. bertukar2 topik,,ahhahaa..:)

    klo sudi jemput singgah blog sayaa. :)

    ReplyDelete