22 January 2012

Alhamdulillah,hari ni dapat Cik Ngah meraikan lagi sorang rakan rapat yang naik pelamin,alang-alang cuti tapi tak balik kampung apa salahnya hadirkan diri kan? lagipun dah di jemput.
Tahniah untuk Ikin dan Din,Majlis diadakan di Dewan Blok Melati,Keramat Wangsa.Semoga ikatan cinta yang di bina kekal ke syurga hendaknya.Kami sampai sedang elok pengantin tengah bersanding,bagi hadiah and kami makan dulu.
Majlis yang best sebab Cik Ngah rasa tenanggg je,majlisnya tak serabut,meja makan banyak dan makanan memang sedap sampai Mr D bertambah 2 kali heeee....pastu dera Cik Ngah suruh ambilkan...huuu....
Dannnnnn....sangat-sangat suka sebabbbb temanya hijau...i like greeennnnnn....sangat-sangat....heeee....
okehhh...jom layan gambar.....

apa pun tempek gambar pengantin dulu la... :)


diorang memang pasangan yang ceria n happy nak berlaki go lucky

kuih bahulu dalam kotak
bekasnya cantik,Cik Ngah sukaaaaa....

 menu yang sedap,walaupun simple je...
lauk daging yang lembut,kena pulak dengan ikan kering
and acar buah.

 muka ada senyum jugak ini budak...
makan sampai tambah 2 kali...heeee
pakwe kawan sapa la ni?


 kami-kami yang sentiasa ceria
antara yang hadir

Cik Yan comel

 Dak Kechik cute


 i like greeennnn...
freshhhh....

 apa pandang-pandang?
haaahaahaa...


jelingan kekenyangan - kata Mr D

best friend pengantin perempuan
Puan Alin


Cik Nuyu Sweet

bisik-bisik :
Semoga Ekin dan Din di berkati dan di limpahi rahmat dariNya
moga cinta kalian ke akhir hayat
balik kenduri dengan perut kenyang,boleh pulak lepak2 dok melantak lagi
nak tahu kat mana? tunguuuuuu entry seterusnya

2 singgah dan taip sket..

Sallam Puteri Rimba,

Amboi gembiranya kedua pengantin tu...Selamat berbahagialah hingga keakhir hayat.

Musim cuti ni, memang musim orang buat kenduri kawin yek.

REPLY

Selamat pengantin baru untuk pengantin..cik ngah kita bilo lagi?hee..
Ramai ore kawing musim cuti ni..terusik hatiku ini..hahaha

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates