Tapi Bagaimana??

6:48 PM Sue Izza 1 Comments



Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu
Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

bisik-bisik:
lagu feveret minggu ni
tersenyum sorang2 layan drama "vanilla coklat" di tonton
sambil susun file dan dokumen yang bersepah
kekadang benda yang di paksa lama-lama jadi rela dan suka
mungkin ibadat pun kita boleh guna konsep yang sama kan?
heeeee.....
Oh ya!...nak tips untuk kurus tak? klik -------> SINI

1 comment:

  1. syuk merupakan peminat lagu rock kapal di era 90an hehe..setakat ini lagu zaman millenium masih belum mampu mengugat kehebatan lagu2 rock tersebut..kalau tak, kenapa setiap kali kita karaoke, kita pasti akan pilih lagu2 lama kan hehe..

    ReplyDelete