Akhirnya dapat pun...

3:29 PM Sue Izza 4 Comments


Entry orang malas,baru balik dari bengkel,tukar kaki Cik Sylphy (My little car),dengan cuaca panas terik,dengan kepala berdenyut-denyut.....

keterangan gambar:
Gara-gara guntingku dah tak mahu berkhidmat dengan baik,nekad mencari gunting kain yang baru,terjumpa gunting ni kat Mydin,sapa yang membesar zaman akhir 80 an and awal 90 an,mesti ingat kan,mak-mak kita majoritinya ada gunting ni kat umah....ermmm dah dapat pun,so semangat nak oter baju datang balik..heeeee...

bisik-bisik:
Bulan ni dan bulan depan,bulan paling rabak poket...so many to pay..uhukkk...

4 comments:

  1. takpe cikngah banyak duittt...skali skala rabak tak terjejas pon...hehee...

    ReplyDelete
  2. masin la mulut che semah...kaya sungguh...heeee...tak de maknanya wehhh...dok sorang buleh la makan megi,ada anak,ada laki sok...adoiiii...

    ReplyDelete
  3. menjahit ke yang?waahh..hebat2..:)

    nt dah tak sibuk jwb tag ya..hehe nak bagitahu tp cikngah dah tahu dulu..;)

    http://prettywrite.blogspot.com/2012/02/bayar-hutang-jawab-11-soal-11.html

    ReplyDelete
  4. sallam Cikngah,

    Gunting ni bagis, tajam dan tahan lama..

    ReplyDelete