25 February 2012


KARNIVAL WOW PUTRAJAYA

23 hingga 26 Februari 2012

entry di petang hari,jalan-jalan dengan cik yan and anak buah di karnival wow Putrajaya.....ermmm...release tension,tengok orang ramai yang macam2 gelagat,hilangkan resah hati sebentar,malam ni ada konsert wow dan bunga api,rasanya x join kot,jap lagi dah nak balik....

bisik-bisik:

hadapilah sebarang masalah atau musibah dengan tenang dan redha,sikap baran dan mengamuk tak tentu pasal tak kan selesaikan masalah,malah lagi merumitkan....

senyumlah,walau sesukar mana,itu terapi.....

*in worse condition,Alhamdulillah,Allah dengar doaku.....setiap kesukaran ada penyelesaiannya....

Published with Blogger-droid v2.0.4

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates