13 February 2012

kemalasan yang amattttt....


Entry hari Isnin,dengan mood suam-suam kuku,weekend yang sangat menekan fizikal dan mental,air mata yang tak mahu berhenti,bila berhenti yang tinggal hanya sakit dan kebencian....Ya Allah..adakah ini juga ujian dari Mu...
banyak entry tertangguh,banyak yang mahu di ceritakan bersama kalian,tapiiiiiii.....hati masih tawar untuk sebarang perkongsian.
Sebal.Rimas.Rindu.Pedih.Sakit.Sayang.Jijik.....segalanya bersatu...ermmmmm....
Doakan aku kembali untuk senyum bersama kalian....
Ajarkan aku senyum kerna aku sudah lupa...

bisik-bisik:
sakit badan sangat2,jatuh kat tempat parking kat umah.
urat buku lali sakit nak lipat time solat pun ngilu,jatuh terlentang
terhempas punggung dan kepala...
macam perlu di urut,tapi masa sangat suntuk untuk balik Banting...alahaiiiii....

3 singgah dan taip sket..

bakpo ni yang sedih2 ni ada ore wat sakit hati ke ni?eee..gere la kalu gtu..tulum sakit hati etep..takleh tgok saem sedih2 ni..sabar deh..

alohla bahaya tu jatuh gtu..yna pun rajin jgk..kena sapu minyak la tu..urt2 sikit..takut borak..huhu

REPLY

Sallam PR,

Walau pun tak tahu apa sebabnya PRsedih, tapi akak tetap simpati, dan doakan PR cepat sembuh dari luka itu.

Urat yang sakit dan kembang itu perlu di betulkan, kena urut, kena sapu minyak panas..supaya tak melarat

REPLY

thanks yna n kak lady....masih sakit badan,dah urut dah...biasa la lenguh2...huuu...luka di hati lak akan sembuh tapi parutnya tetap ada...

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates