16 March 2012


Salam keberkatan di hari Jumaat semua,
5 hari blog tak berupdate,Cik Ngah dah terkejar-kejar di buatnya,aduihhh...terasa tak cukup tangan dan kaki pulak,kalau la boleh doa mintak boleh terbang kan best...heee..Astagfirullahhalazimmm..apa la Cik Ngah ni..heee
busy sikit dua tiga hari ni,kakak masuk wad kena operate nak bersalin anak ketiga,so Cik Ngah la yang di harapkan tuk jenguk-jenguk budak dua orang lagi kat rumah tu,okey,yang itu Cik Ngah cite kat entry lain ye...
Basuh baju di ofis? dah kenapa Cik Ngah oiii...dah tak de air ke kat umah?...kot ye pun tak sempat basuh baju takkan bawa ke ofis lak?...bukan bukan bukannnn (nada upin ipin)...Alkisahnya begini...
Sekarang Cik Ngah dah tak pakai keta tuk gi kerja,kereta kakak pakai tuk urusan bersalin dia sampai awal bulan 4 ni,lepas tu baru Cik Ngah amik balik kereta,so sekarang Mr D yang gagah perkasa baik hati la,jemput and hantar Cik Ngah ,tak paksa tau,dia yang sanggup,ikutkan hati Cik Ngah nak naik bas Nadiputra yang 50 sen tu je,tak pun budak umah pun ada,orang dah offer takkan nak tolak kan?..heeee...

So pagi tadi tak sempat nak masak bekpes,beli je la kat gerai area umah,memang nak cari pasal,
hari ni lak pakai skirt bunga biru and baju blouse putih,tengok-tengok kat depan baju bahagian pinggang dah merah kena kuah sambal....alahaiiiiiii...dah la baju putih,banyak and besar pulak tompoknya...mula la hilang mood jadinya,pikir punya pikir,teringat lak cleaner ada sediakan sabun and klorok kat stor sebab nak basuh telekung kat bilik solat,apa lagi,mendobi la jawabnya....

mesti korang terpikir,tak kan Cik Ngah tak pakai baju kot sementara tunggu baju kering....heeeee
tak de la cam tu,nasib memang baik la...stok tshirt tuk technican ada lagi dalam drawer,so pilih je yang saiz paling kecik,tapiiii...lengan pendek lak,akhirnya sarung je la jaket company..huuu...dah macam orang demam di buatnya...

ini la rupa hari ni,dah tak comel nak bergaya dengan skirt...huuu..
baju besar gedabak....hukkhukk...

bisik-bisik:
alamak,tadi panas,ni dah mendung plak,
tak sempat la kering baju tu...huuuuhuuu..
ada yang balik ngan jaket ni...urmmmm

5 singgah dan taip sket..

cik angah keje apa [akai uniporm??XD

REPLY

hehe believe in destiny!! :'D

REPLY

eheh mujo ado jugok baju nok paka..kalu dop gak seksa la cikngah di opis..ehehe..

REPLY

Hahaha.. xpe2 sekejap je.

REPLY

mesti eklam kabut ciknagh....oooouuwwhhh...mujur lini xpernah kena

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates