22 March 2012



Hai semua,mesti korang dok tunggu waktu lunch kan...heeee...Cik Ngah juga rilek hari ni,saja amik cuti full day...heee...padahal nak servis keta je pun,kali ni terpaksa rela la berdikari sendiri,Mr D keje huuu...so,kena la belajar sendiru,kena la amik tahu minyak hitam apa nak pakai,apa yang nak di check,apa yang ok atau tak huuuu.....tapi pandangan Cik Ngah la kan sebenarnya zaman ni  dah tak pelik kalau pompuan tahu pasal kereta,at least tahu yang basic pun dah,sekurang-kurangnya time kecemasan kita boleh setelkan sendiri.betul tak?

sekurangnya kita boleh mengurangkan kerosakan dan kos membaiki yang tinggi nanti...

bisik-bisik:

alang2 dah cuti,

nak gi pasar la jap,

and boleh la singgah jusco jap....

heeeee....syok woooo berjalan time org dok kerja ni...heee....lapangggg je.....

Jom buat amal dengan cari adik angkat...KLIK

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 singgah dan taip sket..

waahh servis kereta sendiri memang betul2 independent cikngah..hehe..aaa nak viva jgk sbutir bilo nok bli nih..hahah


Cikngah tq deh komen tu semo..lebyu cikngah..buat yana up semula..biala semo tu jadi kenangan n pengajaran dalam hidup..sangat bermakna wlupun pedih..hehe

REPLY

Hebat apa kalau pompuan tau pasal kete... Walaupun basic je...

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates