Sate Minang Jalan Raja Alang

5:15 PM Sue Izza 6 Comments

Sate ayam + daging

Sate perut
 Salam penuh kasih sayang...cewahhhh...mentang tengah hati berbunga taik ayam riang...heeee
Mood agak baik ini hari,senyum manyak lebar,manyak manis....eheh...pandai la ko Cik Ngah,kalau bad mood...meja krusi pun nak telan..haaaahaahaaa...
Ok lah ni cite malam sabtu lepas,alamak tengok gambar kat atas dah terliur balik la...huuuu...sib baik tak berapa nak dekat,kalau dekat mau tiap2 malam pergi tapau (tipuuuuu....)
First makan masa Mr D bawak pergi kenal pasar chow kit (gelak la...memang Cik Ngah jakun okeh...huuu)
kedainya tepi jalan je,suka sate ni walaupun kecik-kecik,padan la ngan harga satu set,ada 6 cucuk sate dan nasi impit,ngan kuah lemaknya = RM3.50 okey la kan?...
Kisahnya balik dari Times Square uruskan pasal phone Mr D,tak tahu nak gi makan kat mana,then teringat nak singgah pasar Chowkit nak beli betik,terus la singgah kedai tu....
rasanya garing,kuahnya lemak sedap,pastu hidang di tabur dengan bawang goreng...memang kenalah...

ni ha kedainya....jangan tanya cam ne nak pergi
Cik Ngah buta jalan...heeee

kedainya dekat simpang empat masjid jamek tu
korang pusing la area tu..heeee

licin!....

bisik-bisik:
suka tul makan malam-malam
dah kenyang and sebu perut
mula la cari losyen mustajab
haahaahaa....atoyaiiii Cik Ngah pun
harapan la nak kurus...haihhhh....


6 comments:

  1. kat raja alang tu memang satay restoran ros yang paling champion...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. wahhh nmpak sedap btul tu :))) siap ade daun pisang ag. huhu

    ReplyDelete
  3. tok ajem tgk lagi nih sate lagu ni..sedap kor?mace kuah roti canai pulok..hehehe..xpor cikngah make banyak2 ada losen mustajab..hihi

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum puteri...wah sate n kuahnya mmg dicampurkan sekali ke...?

    ReplyDelete