Ben Ashaari Jr,Izara Dan Happy Besday Ain

1:05 PM Sue Izza 1 Comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera kengkawan semua,semoga ceria dan tersenyum selalu.
ayat biasa ye "busy sampai tak sempat update blog"...amacam??...muak dok...rasa nak muntah je kan...heeee...hepppp..jangan muntah kat sini,kotor wall i tau..hik..hik..hik...
dahhhh Cik Ngah pun,jangan nak merepek je....hari ni nak wish banyak benda ni heeee...jom layan gambar sat na...

tu diaaaa...Ben Ashaari Jr...siap celik mata dah ha...comel gitu...
hero Abg Ben ni..lahir 02.04.2012 dengan berat 4.02 kg..

Tahniah Abang Ben dan Kak Zila dah jadi ibu dan ayah,semoga terus tabah mendidik dan membesarkan zuriat kalian ye...

ni pulak Nur Adalia Izara......buah hatiku sayang,lahir pada
13.03.2012 di hospital Putrajaya juga kecikcomel just 2.8kg je...
anak......saudara Cik Ngah yang ketiga...heeee

dan ni pulak baby opsssss...dah boleh jadi mak baby ni..
haahaahaa...Selamat Hari Lahir Cik Ain
Semoga hidup sentiasa di rahmati Allah
p/s Jangan marah Cik Ain..pinjam gambaq sat,
baju ko cantik.heee...baju je la...heeeee....


bisik-bisik:
Dalam kehidupan seharian 
ada yang pergi ada yang baru datang
silih berganti...
lumrah alam...janji tuhan
guanakan sebaiknya masa dan peluang yang ada
jangan siakan,masa yang berlalu tak mungkin
kembali semula....

1 comment: