Do It...

9:53 AM Sue Izza 4 Comments


Salam pagi Jumaat yang penuh berkah...
lamanya rasa tak updateblog,fb pun Cik Ngah mendiamkan diri,bukan merajuk,bukan membawa hati,
biasa la musim2 orang demam ni,nak gak join dua kaki kan,heeee...baru baik demam and migrain,2 hari menanggung sakit kepala yang amat sangat,sekejap datang sekejap pergi,semoga semua sakit ni menghapuskan dosa-dosa kecil.aminnnn...

Mengharap saja tidak cukup dalam hidup ini,kita perlu berusaha untuk mencapainya,seperti juga bahagia,mana bisa kita bahagia tanpa berusaha untuk mencari kebahagian kan? Allah tak suka hambanya yang malas.

bisik-bisik:
Kenapa perlu derita sedangkan ada jalan untuk bahagia,jangan aniaya diri sendiri.

4 comments:

  1. dalam usaha mencari bahagia tu pun jatuh lagi..sakit lagi..huhu..

    cikngah demam?makan antibiotik bnayak2..:)

    ReplyDelete
  2. semoga hari hari mendatang lebih sihat dan bahagia... boleh tolong vote saya untuk Google:: Most Inspiring Internet for Good Award.

    ReplyDelete
  3. bila nak de enntry baru nie..busy benar cik ngah skang nie

    ReplyDelete
  4. cik ngah maybe bertukar kpd cik long...bebanan tugas yg melampau kot..

    ReplyDelete