04 April 2012


Taraaaaa.....mempersembahkan eskrem yang sedapppp ini tuk tatapan nafsu mata anda semua...heeeee...
alamak...teringin lak..errrr...jangan dok menitik air liur kat sini okehhhh...heeee
memang sedap eskrem keladi ni...Cik Ngah ni jarang sangat makan eskrem tapi kalau dah jumpa lebih pada anak sedara yang umur 2 tahun tu..heeee...hampir satu mangkuk ni makan sorang tau..Mr D boleh cuit 2 or 3 sudu je..heeee...

Eh Eh...lupa lak...ni masa makan kat Ice Room Nilai sabtu lepas,sambil merayau lepas balik kerja,sambil-sambil gi cari inner tudung kat butik Ayunar,singgah je la kan...sambil menyopping sambil menambah lemak..heeee....bukan beli apa pun,just grab inner je...


menunya....okehhh Cik Ngah memang terujakan benda kaler hijau


spagheti chicken bolognese
kongsi je sebab tak mau makan berat-berat

posing ngan eskrem keladi yang sedap + watermelon jus
jus tawarrrrr
-abaikan pipiku yang tembam itu-


suasana tenang
-tetiba terpikir kalau ada rumah sendiri,dapur tema hijau pun ok kan-


ramai gak orang masa ni...


ice room nilai

Oh ya,Ice Room ni kat Putraj Nilai dekat datraan Nilai tu berdepan dengan McD....

bisik-bisik:
biasa gi nilai mesti terus ke Nilai 3
tapi kali ni memang teguh betul hati
tak mau pulak melencong ke sana
selamat duittttt heeeee....

5 singgah dan taip sket..

x bgtaw pun nak ke nilai klu x leh mintak tolong belikan kain pasang

REPLY

nk gth ni , tp sila jgn gelak :p

fiza tak penah masuk ice room ..wuwuwuwu ..

REPLY

tenang nyo tengok ice room nih wno ijao..eheh comei2 kalu dapor cikngah nt wat gini..

lorr..kalu g nilai 3 oyatla..bulih kirim gapo2..ore kata murah key..yana tok ajim sapa lg..huhu

gapo emel cikngah?nt yana emel no. fon..

REPLY

xmau makan berat2? nak diet ke?

REPLY

sedapnyer nampak ice cream tu....nyam3

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates