09 April 2012

Assalamualaikum semua
Makan lagi??...heeee...ala,ni entry lama kat dalam draf la,tapi nak up gak cite ni heee...tak sempat nak buat entry baru tuk hari ni,weekend lepas balik kampung,tengok matak sihat,abah pulak balik Klate..huuu...sian ma,tak selera nak makan,Cik Ngah agak mesti rindu kat abah tu...so sweetttt...maklum lah jarang berpisah,cam tu la cinta sejati,sampai ke tua still sweet tau..heeee
tapi Cik Ngah ni plak haa...tak senang hati di buatnya,tinggal ma tak berapa sihat..haihhh..tapi hari ni kerja terpaksa la balik,ingat nak cuti,ma pulak marah,suruh balik cepat...huuu...Semoga Allah memberi kesihatan yang baik tuk ma dan abah....tak senang hati di buatnya....

okehhhhh....sudah-sudah,meh layan cite makan-makan lagi,kali ni dinner with BFFSA Cik Ngah kat D'Serambi Corner,Seksyen 27,Shah Alam Isnin minggu lepas.(berzaman dah citenya haihhh)

Address:
Restoran D'Serambi
Seksyen 27 (Taman Bunga Negara)
No 2,Jalan Sungai Tekali (27/17)
Seksyen 27,Shah Alam
Tel: 03-51920175


abg long baik hati malam tu belanja Cik Ngah..heee tocei2

dak kecik yang dah ngantuk,kena paksa makan..heee

ketibaan 2 puteri dengan bergayanya...huh!..



Cik Ngah punya order Lamb Chop (Leg)
memang marveles la...


motif gambar ni?
dak kecik ngan Cik Yan nak menunjuk dompet baru
padahal tebal ngan kad je tu...haahaa

aduihhhh...terliur la plak tengok gambar ni...heeee

ni dak kecik punya...tak best...spageti kerasss...huuuu...



air limau Cik Yan...sedappp



watermelon Cik Nuyu..langsingnyaaa gelasss...heeee

menu airnya...

diantara menunya....

menu makanan...

ok lah kedai ni,menghidang malay food and western,tapiiiii...kul 11 dah nak tutup,tergesa-gesa kitaorang makan...potong mood betul la...baru nak borak panjang-panjang sikit,walaupun dok dekat-dekat,bukan senang nak berkumpul macam ni...atoiii laaa...heee...

Cik Ngah bagi 4/5 la,servicenya pun cepat,amik order pun cepat.....sapa-sapa kat area situ boleh la gi try,tapi tempatnya ke dalam sikit,jangan tanya direction ngan Cik Ngah,plessss...i buta jalan okeh..pegi tanya pak cik google ye...

bisik-bisik;
a thousand lemon thanks to Mr D kerna ada 
ketika susah senang saya,walau awak tak baca blog ni,
saya yakin satu hari bila saya dah takde nanti
awak akan baca juga kan?
semoga Allah membalas kebaikan dan pengorbanan awak...












5 singgah dan taip sket..

boleh try ni....dh lama x singgah seksyen 27 :)

REPLY

rajinnyer dr putrajaya gi shah alam....aku jarang mkn kat luar....huhuhu..

p/s: terima kasih krn masih simpan puisi aku 13 thn yg lepas..terharu wei..nak nangis...^__^

REPLY

Karukord : try la..ok la makanan nya..
Lini: Shah Alam...1001 kenangan pahit manis tu...lagipun geng ramai kat situ...heeee

REPLY

Oh taman bunga negara ada kisah cinta situ mulo..haha..seksyen 27 kwsn yna 2 cikngah..hehe..

REPLY

Assalamualikum... minta maff ya.
tlg tukar no serambi
no lama tk pakai lg.
Ini no baru 03-51032705
terima kasi....

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates