07 May 2012

Salam pagi Isnin yang cejukkkkk....malas sangat-sangat nak keluar dari selimut..huuu..dengan monday bluesnya,dengan sejuk hujannya...memang syokkk la setan dok bertenggek atas mata kan?..heeee
Lamanya tak update blog kan...heeee...nak kata malas tak juga (punya tak nak ngaku)...ntah la...mood nak berblog ke laut di buatnya...heeeee..ok2 ni dah up balik k...
Entry terperuk kat draft dah seminggu,nak jugak publish ...tak kira...heeee
Ahad (29 April 2012) yang lepas lagi cite ni....First time jadi gps bawa housemate n kawan diorang gi mandi-manda air terjun Tekala...selama ni Mr D yang rajin bawa Cik Ngah,jadi driver,so kali ni Cik Ngah pulak jadi driver...and terbukti i ingat jalan hokeyyyy...heee...jom lah layan gambar,actually nak bawa si kecik amar main air,tetiba auntie2 nya pulak terlebih eksited...waaaahaahaha


bekalan yang di bawa....

Si Ammar dan Mok Su Tihah nya...


jernih je airnya kan...cejukkkk....


Ammar geli pijak pasir tapi nak main air


apapun ,makannnn duluu...ammar muka tak sabar....


menu kami,gulai lemak putih sayur,ikan goreng,ulam,ayam masak merah,
budu dan tempoyak...hah kauuu...meriahhh...


budak berani...kitaorg lak takut tgk dia...tak sapa pegang pelampung tu
pandai lak dia kayuh sendiri,kaki kat bawah...


auntie2 ammar yang over eksited..heeee


hero malaya...di kelilingi dayang2..heee..


ammar and abi...


keluarga Puan Nurul....

tak reti sejuk betul la budak ni....

Lama jugak la kitaorang berendam,sampai Cik Ngah boleh landing kat wakaf and tertidur lagi...haahaa...buruk tul perangai kan...syokkk oooo...dengan nyamannya,sejuknya....
Dalam kul 5 ptg baru balik,nak balik tu sedang elok lak hujan renyai,memang ngam la...
Yeayyy,dah boleh pergi sendiri,so tak yah la tunggu Mr D dah...

bisik-bisik:
Dah lama tak bakar-bakar ayam
kat tepi sungai
tapi kalau rancang selalu tak jadi
kalau on the spot,elokkk je...
huuuuuu

2 singgah dan taip sket..

jom kita main bakar-bakar...dah lama x makan-makan ngan cik ngah

REPLY

huiyyooo... piknik.. best tu... huhuhuhu

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates