20 June 2012

Assalamualaikum semua kawan-kawan,

Hadoilaaaa Cik Ngah oiii...cerita sabtu lepas baru hari ni up stories,memang tak de bakat jadi wartawan la (berangan...heeee),terima kasih berjuta lemon banyak-banyak kat Abg Ben sebab sudi ajak kitaorang temankan dia,dan sudi bawak kanak-kanak ribena ni semua berjalan ke Sedenak,ye kalau dah ke Sedenak umah sapa lagikan,konpem la umah blogger otai masakan tu...sapa? sapa? mesti la Cik Mat Gebu kita...
Terima kasih Cik Mat sudi terima kehadiran kami ye,masakan Cik Mat memang maveles (makanan apa yang tak maveles tuk ko Cik Ngah oi?...bab tu kembang semangkuk...heeee).Memang best la dapat join blogger2 otai ni,meriah,tak sombong,peramah and mesra alam sesangat sampai tak larat nak gelak ngan lawak diorang..heeee...okey lah,malas nak karang esei 5 mukasurat okeh,layan gambar je ye..

Event : Teman Abg Ben bawa Qhaliff ke Sedenak aka perjumpaan blogger (Geng Whataps
           Putrajaya,Blogger Johor Jaya/Blogger Masakan)
Bertolak : 8 pagi dari Putrajaya
Sampai : lebih kurang pukul 12 tghari
Bertolak balik : kul 4 ptg (sempat singgah RNR Ayer Keroh,makan dan solat di restoran jejantas)
Ahli Rombongan  : Kereta 1 : Mr Ben Ashari sekeluarga
                             Kereta 2 : Que Ahmad & Fiance,MK Syahir
                             Kereta 3 : Cik Ngah & Mr D,Cik Qaseh & Cik Fiza
                                                                 


baby Qhaliff yang first time di bawa berjalan jauh
sangat baik orangnya..heee..hensem boy...

model2 dari Putrajaya heee...
Cik Ngah,Cik Qaseh,Cik Fiza dan Cik Wanie (tunang Que Ahmad)
muka Cik Wanie macam Maria Elena kan

Papa Ben with Qhaliff
geram tul si Qhaliff ni,cam tak mau berenggang ngan daddy dia

Cik Qaseh and Cik Fiza yang dok berebut bantal je kat belakang..heeee
alih2 dua2 terbungkang tido..ahaaha

Blogger2 Johor -otai masakan semua ni tau
dari kiri Kak Ayu,Sis Lin,Kak Sue Joshua dan Kak Yati

with hensem boy Qhaliff and Cik Fiza
tengok tu,terteleng2 cari daddy dia...heeee


gambar pinjam dari Cik Mat
ni pun pinjam dari Cik Mat gak
comel kan Qhaliff,dah macam budak besar,pdhal baru 2 bulan.



licin ko! Cik Mat dah menambahkan lagi lemak2 kat kitaorg
heaven wooo kalau hari2 dapat makan cam ni..heeee

test Syahir punya kamera
ada bakat tak?..heeee...ada Cik Ngah sambar satu ni kang...

kami geng Whataps Putrajaya
tiffin biru tu bukti dah jumpa Cik Mat tau
Cik Mat nya pemalu benau nak bgambar..heeee


kami
Cik Wanie,Que Ahamd,Mr D and Cik Ngah

desert yang ohsem...first time makan pavlova...manissss...heeee


tu dia makanan penuh atas meja....
tak sah kalau datang umah Cik Mat kalau perut tak kenyang tau..


apa la yang di interview sis lin ngan Que Ahmad n pasangannya tu.
heeee


Sis Lin memang sempoi lahhh
gamat jadinya...heeee


i likeeeeeee this picture...
sebabbbb saya nampak tinggi...heeee

Memang satu kenangan yang manis la ngan diorang semua ni...memang sangat happening tau,asyik gelakkkk je,sampai balik umah pun senyum sorang tau,Terima kasih sekali lagi tuk semua yang join,and tuk Abg Ben yang sudi membawa,memang best la bro..heeee

Antara yang meng'ada'kan diri...heeeee :

Tuan Rumah : Cik Mat Gebu
                      Mr Ben
                      Kak Yati
                      Sis Lin
                      Kak Ayu
                      Sue Joshua
                      Cikali
                      Cik Qaseh
                      Cik Fiza
                      MK Syahir
                      Que Ahmad
                      

bisik-bisik:
semoga ukhwah yang terbina tak terhenti di sini.
best kenal diorang ni,banyak ilmu boleh di kutip
bukan pasal blog je,tentang hidup juga,maklum lah otai beb....

5 singgah dan taip sket..

untunglah dapat jumpa blogger hebat..heee

REPLY

a'ah kan syahir .. untung la leh kumpul ramai2 :p

REPLY

wah k.sue syoknya..nak join gak hehehehe

REPLY

Terima kasih....sudi dtg... ^___*

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates