Ulangtahun Kelahiran/Burger Bakar Lava Grill,Serdang

6:11 PM Sue Izza 8 Comments


Assalamualaikum....
Salam keberkatan  Jumaat semua
Semalam ulangtahun kelahiran Cik Ngah,terima kasih semua yang wish kat fb,by sms,Whataps dll
semoga doa kalian di makbulkan Allah hendaknya...
Ermmm semoga usia yang makin meningkat juga lebih mematangkan dan mendewasakan perangai dan pemikiran kan...
Tiada apa yang lebih beerti tuk Cik Ngah kini selain kawan2 maya,kawan-kawan baik yang selalu di sisi,ma abah yang tak jemu mendoakan yang terbaik tuk anak mereka ni dan juga orang tersayang yang selalu menceriakan dan suka menspoilkan mood Cik Ngah..heee..itu laaa..dia lah madu dialah racun..huuuuu
Usia yang makin meningkat juga membuatkan Cik Ngah banyak berdoa untuk kesihatan dan kehidupan yang lebih tenang,sekurang-kurangnya badan yang sihat mampu la beribadat lebih lagi kan?....Aminnnnn....

Minggu ni Cik Ngah puasa dari Isnin sampai Jumaat,so malam je la bleh celebrate besday,tak de la celebrate dengan kek n lilin bagai,tak minat sangat pun makan kek,so Mr D belanja makan burger bakar yang tinggi dan gemuk tu,ni semua Si Yanty punya pasal la ni....heeeee....
Kitaorang makan dekat Burger Bakar Lava Grill,area UPM,Serdang.Kalau cari Restoran Bismillah ye la tu,gerainya depan kedai tu,dalam kawasan perumahan.


Mr D punya....2 layer Chicken Burger
Cik Ngah punya,2 layer Beef Burger



ni peta nak ke kedai tu....senang jerrr...


ni pulak senarai harganya....


Memang membuntat perut di buatnya,balik-balik je terbungkang depan tv,kekenyangan sangat...
Harganya berbaloi la jugak,kalau rasa perut kecik tu better kongsi je la....
Thanks la kat Mr D,sudi belanja,haihhh,...orang lain besday hadiah kaw-kaw macam2,Cik Ngah ni asyik makannnn je,adoiiii mau tak membulat...huuuu...tapi tak pe la,untungla ada yang nak belanja kan,rezeki gak tu...heeee

bisik-bisik:
tercapai hasrat tahun ni 
puasa seminggu di hari lahir
semoga hidup selepas ini lebih tenang.....

8 comments:

  1. dalam seumur hidup ssue..baru sekali raikan ualng tahun kelahiran tu pun pada thn 2004

    ReplyDelete
  2. Atlast i manage to make 1 of u pi mkn kat sana

    ReplyDelete
  3. happy birthday k.sueeee!yang ke berapo doh ni?hehehe..
    sedaknyo burger bakar..trliur la..nok make jauh..huhu..

    ReplyDelete
  4. haiiii , bila la cheq nak p nih /

    ReplyDelete
  5. halamak lambat wish... sori sangat, bizi bebeno...hepi belated besday cikngah...semoga panjang umur, murah rezeki & cepat bina mesjid taw ^_^... cayang cikngah...muahhhh...

    ReplyDelete
  6. ha ha.. kecur air liur keh nengok burger sedapnyeeeeee..

    ReplyDelete