Bbq Tepian Tasik

5:00 PM Sue Izza 4 Comments



Assalamualaikum dan salam petang Sabtu....
Update laju-laju sebab banyak kerja berderet lagi tunggu turn tuk di sudahkan,Alhamdulillah ada pulak rezeki projek2 wiring tuk Mr D,so Cik Ngah la yang jadi assistant...heeeehee...dia kan 'sawan kertas' mana bleh buat paperwork....haahaahaa...
Ok2,jangan nak melalut,ini pun dah mencuri masa rehat yang secoet untuk update.Nak cite parti majlis bakar orang ayam atau bbq yang Cik Ngah and geng opis buat Isnin lepas...(huh! cite berzaman baru nak up...huuuu),tapi bukan ayam je la,ada macam-macam lagi....

Majlis : BBQ Geng Tasik P6
Tempat : Kawasan pantai buatan Kompleks Sukan Air P6
Masa : 8:30 malam
Hari : Isnin 11/07/2012
Menu : ayam (6 ekor) Kerang (3 kilo) Daging (4 kilo) Sotong (1 kilo) Udang (2 kilo) Mee Goreng.Air Sarsi
Penyertaan : 25 Orang


dalam jag tu bukan air ye,itu sos pencicah yang Cik Ngah buat sendiri okeh...


En Falah yang sentiasa di buli,Dak Ijat yang comel dan rajin...


5 paket mee kuning,x habis pun,diorang  dok layan yg bakar2 je...

haahaahaa....tong tempat membakar tu siap senyum lagi..


jgn pikir lain lak,hanya Cik Ngah sorang staff pompuan di sini okeyyy...
 
yummyyyyy......






brado2 yang gigih membbq....



 
En Falah yang tulus ikhlas dok mengipas



Alhamdulillah,semua berjalan seperti di rancang,tapi kali ni memang menjadi cabaran buat Cik Ngah,memandangkan satu2 nya bunga di kalangan kumbang,Cik Ngah di buli buat preparation kali ni,perap semua bahan tuk bakar dan semua yang berkaitan yang penyediaaan makanan dan minuman.

bisik-bisik:
sempena sambut Ramadhan la sekali ni
majlis buka puasa bos sponsor...heeee

4 comments:

  1. sedap ni makan panas-panas dn beramai-ramai..:)

    ReplyDelete
  2. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarik

    ReplyDelete
  3. sedapnya :) xsabar nak berbbq raya nanti :p

    ReplyDelete