"Dia" datang lagi...

11:08 AM Sue Izza 3 Comments

anak bulan

Selamat Menyambut Ramadhan yang akan tiba 2 3 hari lagi,persiapkan diri,perkukuhkan azam,rancang apa strategi yang boleh di lakukan untuk meraih berkah dan fadilat Ramadhan ini.
Di sini juga Cik Ngah ingin meminta maaf kalau ada salah silap (pastinya ada,kita bukan sempurna kan?),sama-sama kita bersihkan hati untuk meraih ketenangan menjalani ibadah ini.

bisik-bisik:
tak sempat sangat nak belek fb,blog and twitter,kerja bertimbun,dah dekat akhir-akhir tahun ni,banyak
benda yang perlu di rekodkan,dengan kesihatan yang tahap kalau boleh nak tidur tak mau bangun 3 hari 3 malam...huuuu...semoga ia meringankan dosa-dosa la hendaknya....

3 comments:

  1. selamat menyambut ramadhan al mubarak yer cik ngah...nak minta maaf jgk la kt cik ngah mana tau saya adaterlanjur kata, tersalah laku....minta ampun maaf...semoga ramadhan kali nie penuh makna buat kita bersama...^___^

    ReplyDelete
  2. Selamat Menyambut Ramadhan Sue :) Jg kesihatan elok2 ye

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut ramadhan cikngah ^_^ saya pun sama nak mintak maaf kalau ada salah silap ye...

    ReplyDelete