08 July 2012


sarapan pagi ahad yang simple,mood malas dah sampai,bangun pagi2 dah rajin...heeee...
dah mandi wangi2,masuk dapur je hilang mood,dah tu cam no? huuuuu
so,start keta,mamak la jawabnya....
bisik-bisik:
kkdg kita tak sedar apa yg kita buat dah melukakan hati org yang rapat ngan kita...
~sedih dgn seseorg yg rapat,dah berubah sikap sejak2 dah senang,dah tak ingat dgn kawan2 yang sama susah senang,yg banyak dia mintak tolong dulu,bukan la nak ungkit,tp dah sampai tak call,tak mesej....sedih la jugak kan....
apa pun,moga bahagia la dgn kehidupan sekarang ye....
Published with Blogger-droid v2.0.6

7 singgah dan taip sket..

Normallah kak...org hny baik n rapat dikala susah..bila senang nk share pe2 dsh xde mknanya lgi..

REPLY

sedapnya mee tu ! dh siap masak utk ofis ke sue?

dia sibuk kot sue ?

REPLY

mee mamak terbaik!hehe

biasala k.sue..manusia berubah sebab tu takleh nak berharap sgt dengan manusia ni key..apa2 pun semoga k.sue bahagia sokmo..:)

REPLY

owh... terusik hatiku melihat mee goreng itu... amat menyelerakan... huhuhu

REPLY

mee goreng tu nmpk cam sedap..nk mkn mee goreng lg sedap meh datng umah sue.....

REPLY

Sallam Puteri Rimba,

Sabar ajalah, baguslah dokan kebahgiaan dia tu, Allah maha melihat dan maha mengetahui.

Kakmah suka sangat tengok gambar header tu, wahhh lapang je fikiran yee, pandangan pun cantik...kat mana tu?

REPLY

hati sy pun terusik gak ni..:)

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates