Mee goreng hati terusik....

10:02 AM Sue Izza 7 Comments


sarapan pagi ahad yang simple,mood malas dah sampai,bangun pagi2 dah rajin...heeee...
dah mandi wangi2,masuk dapur je hilang mood,dah tu cam no? huuuuu
so,start keta,mamak la jawabnya....
bisik-bisik:
kkdg kita tak sedar apa yg kita buat dah melukakan hati org yang rapat ngan kita...
~sedih dgn seseorg yg rapat,dah berubah sikap sejak2 dah senang,dah tak ingat dgn kawan2 yang sama susah senang,yg banyak dia mintak tolong dulu,bukan la nak ungkit,tp dah sampai tak call,tak mesej....sedih la jugak kan....
apa pun,moga bahagia la dgn kehidupan sekarang ye....
Published with Blogger-droid v2.0.6

7 comments:

  1. Normallah kak...org hny baik n rapat dikala susah..bila senang nk share pe2 dsh xde mknanya lgi..

    ReplyDelete
  2. sedapnya mee tu ! dh siap masak utk ofis ke sue?

    dia sibuk kot sue ?

    ReplyDelete
  3. mee mamak terbaik!hehe

    biasala k.sue..manusia berubah sebab tu takleh nak berharap sgt dengan manusia ni key..apa2 pun semoga k.sue bahagia sokmo..:)

    ReplyDelete
  4. owh... terusik hatiku melihat mee goreng itu... amat menyelerakan... huhuhu

    ReplyDelete
  5. mee goreng tu nmpk cam sedap..nk mkn mee goreng lg sedap meh datng umah sue.....

    ReplyDelete
  6. Sallam Puteri Rimba,

    Sabar ajalah, baguslah dokan kebahgiaan dia tu, Allah maha melihat dan maha mengetahui.

    Kakmah suka sangat tengok gambar header tu, wahhh lapang je fikiran yee, pandangan pun cantik...kat mana tu?

    ReplyDelete
  7. hati sy pun terusik gak ni..:)

    ReplyDelete