27 August 2012

 Assalamualaikum semua kawan-kawan....
Semoga kalian semua di limpahi kebahgian sempena Syawal yang mulia ini,Alhamdulillahhhh Cik Ngah dah start kerja hari ni,walau mood raya masih ada,kerja tetap kerja,tak kerja nak makan apa nanti kan?....tanggungjawab dan amanah,ingat je yang itu...heeee....
Bagaimana Aidilfitri korang tahun ni? meriah? suram? apa pun perasaannya,bersyukurlah kita masih di beri kesempatan oleh Nya untuk bermaafan dan memohon ampun sesama insan.Semoga Ramadhan yang pergi juga meninggalkan kesan positif pada diri kita.
Aidilfitri Cik Ngah tahun ni meriah la jugak,cuma terkilan atuk tersayang tak de di pagi raya,kena tahan wad komplikasi jantungnya,tapi kami plak ramai bikin kecoh plak kat wad heee....

budak tecik yg bergaya cam org besar...



hai...saya zara,saya pun nak raya gak..penat nih kutip duit raya..heee


eisya : eeee dia nak ngorat saya,tapi bawak pensil..bawa la coklat ke,bunga ke..heee


eisya dan pak teh..



peaceeee...

macam ni la nenekkkk....


3 generasi..mak.anak.cucu


harap2 'kenal' saudara sampai ke besar and mesra cam ni....


family my sis...


my family ~selalu tak cukup ahli~ adik dan isterinya di kuantan tak dapat balik...


~kami~


Selamat Hari Raya dari Cik Ngah pstttt...jangan nak kata saya gemuk ye..itu ilusi gambar sahaja..grrrr...

bisik-bisik:
masih mood raya
bawa bekal nasi impit datang kerja
dengan rendang daging buatan sendiri..heeee

3 singgah dan taip sket..

k.sue mana de gemuks elok je maintain hehehe

REPLY

Macam gemuk la sikit. Jujur .. tapi adakah gambar ni yang di ambil dari posisi yang salah

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates